Interieur

Pimp je interieur met een stylist

Soms heb je een ruimte in woning of bedrijfsruimte waarvan je niet weet wat je er mee moet doen. Het is een kille of sfeerloze ruimte en je wilt meer sfeer aanbrengen. Hulp nodig met het inrichten? Dan kan een stylist uitkomst bieden. Een stylist kijkt niet alleen naar de ruimte, ook kijken ze naar hoe de ruimte het beste – meest efficiënt – kan worden ingedeeld. Daarnaast houdt ze rekening met de smaak van diverse personen. Dat is vooral handig als jij en je partner bijvoorbeeld uiteenlopende smaken hebben op gebied van meubels, accessoires of inrichting. Hoe gaat een stylist te werk en waarom zou je zo iemand inhuren?

Een sfeervol advies

Een stylist staat bekend om het geven van sfeervol interieur advies. Ze weet vaak een ruime woonkamer toch een zachte en warme sfeer te geven. Een kille bedrijfsruimte weet ze om te bouwen tot een inspirerende werkruimte. Daarnaast wordt je in alle facetten ontzorgd, van het geven van advies, maken van een ontwerp tot het realiseren en stylen van jouw woning of bedrijfsruimte. De stylist zorgt ervoor dat jouw woning of kantoor een gehele make-over krijgt. Naast het maken van een ontwerp zorgt een stylist ook voor de finishing touch, zoals een mooie boeket, verlichting of die extra plaid op de bank. Het enige waar jij dan moet zorgen is voor een vloermat, zou hou jij die mooie net ingerichte woonkamer netjes en schoon.

Hoe werkt een stylist?

Hoe gaat een stylist te werk?  Allereerst komt ze langs voor een kennismaking, daarbij is het luisteren naar de wensen van de klant het meest belangrijkste. Je hoeft hiervoor niks voor te bereiden. Het is natuurlijk wel handig als je al een beetje een idee hebt van wat je wilt. Je kan hiervoor bijvoorbeeld inspiratie opdoen op het internet. Pinterest is daarvoor een hele goede site. Nadat ze een kennismakingsgesprek heeft gevoerd en bij jouw thuis of op kantoor heeft gekeken gaat ze beginnen met haar eigenlijke werkzaamheden. Het maken van een interieurontwerp. Ze gebruikt bestaande meubelen, accessoires zoals een inloopmat, raambekleding om een beeld te vormen van jouw smaak en stijl. Hierin worden de wensen van de klant verwerkt, bestaande meubels worden erbij gepakt en er wordt een nieuwe sfeer gecreëerd.  Zo maakt ze een nieuw sfeervol interieuradvies voor jouw woning of bedrijfsruimte. Ook kijkt ze naar de bestaande indeling, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Zo creëert ze een sfeervol en warm concept waardoor jouw woning of bedrijfspand ineens een heel andere ruimte wordt. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button