KeukenOverigSchoonmakenWassen & drogen

Kast voor wasmachine en droger op elkaar

Een royale, solide en ‘stille’ kast voor de wasmachine en de droger? Om de droger op de wasmachine te kunnen zetten en zo ruimte uit te sparen en om de ideale werkhoogte voor de wasmachine te creëren? Een dergelijke kast is niet alleen ideaal, het ziet er ook nog eens opgeruimd uit. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat de kast valt of dat de droger of wasmachine uit de kast valt.

Er is zo voor elke ruimte een perfecte kast beschikbaar

De kasten zijn modulair. Dat wil zeggen dat je zelf een kast samen kunt stellen, helemaal naar wens van en helemaal passend bij jouw specifieke wensen en eisen. En zo is er voor elke ruimte een perfecte kast beschikbaar. Veel mensen proberen iets dergelijks – veelal vanwege ruimtegebruik- voorelkaar te krijgen door de droger gewoon zonder kast op de wasmachine te plaatsen. Iets dergelijks mondt in negen van de tien gevallen uit in schade, als de droger van de wasmachine valt. Met een kast zal je dat niet gebeuren.

Breid de kast naar wens uit

Wil je een kast waarin plek is ingeruimd voor zowel de wasmachine als de droger maar wil je eigenlijk meer opbergruimte? Dit is geen enkel probleem. Met de kasten kun je echt alle kanten op. De basiskast is gemakkelijk verder uit te breiden met extra opbergruimte. Hoe jij de kast ook uit wilt breiden, de constructie van de kast is en blijft solide en zekerheid bieden. Daarom zal ongeacht hoe je de kast ook uitbreidt, van een vallende droger of wasmachine nooit sprake zijn. De kast kun je precies zo inrichten, dat de wasmachine zich steeds op de ideale hoogte bevindt. Ook dat is prettig. Sterker, dat is echt ideaal voor het vullen en het leeghalen van de wasmachine.

Kast voor wasmachine en droger op elkaar zelf maken

Als je een beetje handig bent, dan moet je overigens ook zelf een kast voor wasmachine en droger op elkaar kunnen maken, zoals je de open keuken waar de kast plek krijgt prima kunt wrappen. Kwestie van even informeren naar de juiste materialen in de vorm van plaatmateriaal. Als je de kast op de juiste wijze maakt, dan zal net als voor de kasten die je in de winkel loopt gelden dat zelfs de geluidsoverlast van de wasmachine af zal nemen als je de wasmachine en de droger in de kast plaatst. En zo is de conclusie gerechtvaardigd dat een dergelijke kast alleen maar voordelen biedt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button