Overig

De voordelen van graanvrij hondenvoer

Steeds meer hondenliefhebbers kiezen voor graanvrij hondenvoer. Logisch, want dit hondenvoer geldt ondertussen wel als de nieuwe standaard.  Met dit voer blijft je hond vitaal en gezond en het voer bestaat alleen uit natuurlijke ingrediënten. Neem je het graanvrij hondenvoer van een aanbieder als Bellfor hondenvoer, dan bestaat dit voer voor zeventig procent uit vlees en vis. Niet voor niets zijn honden zo dol op graanvrij voer.

Niet afkomstig uit de bio-industrie

Wat je als een voordeel van graanvrij voer kunt beschouwen is wel dat het niet afkomstig is uit de bio-industrie. Nee, het komt van de diervriendelijke veehouderij die van consumptiekwaliteit is. Het voer bestaat uit onder meer vers fruit, groenten en zeer waardevolle kruiden. Ander voordeel is de toepassing van alleen natuurlijke ingrediënten. Het vlees is zorgvuldig geselecteerd, de gebruikte groenten vers geoogst. Omdat gebruik gemaakt is van insecten proteïne, is sprake van zeer goed verteerbaar voer. Het zorgt voor een beter gezondheid van de hond en huid en vacht gaan er beter uitzien. Ook het immuunsysteem wordt beter ondersteund. Bij de ontwikkeling van graanvrij hondenvoer is geen gebruik gemaakt van dierproeven. En ook dat mag je gerust omschrijven als een voordeel.

Kwispelend bij de voerbak

De honden staan al kwispelend bij hun voerbak als jij met voer aan komt. Ze genieten van het vlees en vis dat in ruime mate aanwezig is. Het voer heeft een bijzonder laag allergiepotentieel en er is geen soja of suiker toegevoegd. Dat geldt ook voor kunstmatige kleur- en conserveringsmiddelen en smaakstoffen. Het smaakt zonder zelfs beter dan welke andere voersoort ook. Dat merk je wel aan je viervoeter. Het kwijl loopt ze soms letterlijk uit de mond.

Het graanvrije voer is geschikt voor alle rassen honden en licht verteerbaar

Nog een groot voordeel en een reden om ook voor dit voer te kiezen is wel dat het geschikt is voor alle rassen honden. Het is even licht verteerbaar voor alle rassen honden namelijk. Dat maakt het dus niet meer nodig om als je meerdere honden hebt voor elke hond  een ander soort voer in huis hoeft te halen. Graanvrij voer lusten ze allemaal en allemaal vinden ze het even lekker. Het mooie aan een producent als Bellfor is dat het bij de productie ook nog eens gebruik probeert te maken van regionale producten. Het hoeft immers niet altijd van ver te komen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button