Tuin

Alles over Twinkly verlichting

Als je het woord kerst hoor denk je aan over de top versiering met verlichting, kerstbomen, maar vooral het samenzijn met je dierbare. Helemaal na een jaar als wat we achter de rug hebben is er dit jaar nog meer behoefte aan liefde, geborgenheid en gezelligheid. Kerst straalt magie uit, helemaal als er kerstdecoratie hangt en kerstverlichting is. Er kan nooit te veel kerstverlichting zijn, hoe meer hoe beter. Het is daarom ook belangrijk dat je goede kwaliteit kerstverlichting hebt. Twinkly verlichting is niet alleen van goede kwaliteit, maar ook nog eens slimme verlichting. 

De slimme Twinkly verlichting

Slim betekent dat het bedienbaar is via een afstandsbediening of een mobiele app. De Twinkly verlichting kan je met een mobiele app voor zowel Android als iOS heel makkelijk bedienen. Niemand die jouw kerstverlichting niet meer opmerkt! Je kan de verlichting volledig naar wens aanpassen, of je nou verschillende kleuren wil, een koel wit licht of juist warm licht wil er is voor ieder wat wils. Je kan de juiste sfeer helemaal zelf creëren door deze slimme techniek. Daarnaast kan je je Twinkly verlichting aansluiten op je muziek wat zorgt voor nog meer sfeer, doordat de verlichting met de maat van de muziek mee beweegt. Tuurlijk wordt verlichting veelal met kerst gebruikt, maar de slimme Twinkly verlichting is het hele jaar door eigenlijk wel te gebruiken en makkelijk in te stellen naar wens. Tot slot zijn de lampjes van de verlichting van hoge kwaliteit, je kan ze namelijk net als voor binnen ook voor buiten gebruiken. 

Een knusse winter

Het is in de winter al enorm vroeg donker, de dagen wordt alleen maar korter en mist veel gezelligheid zoals in de zomer waar je tot laat op een terrasje zit. Juist dan is het belangrijk om die gezelligheid zelf te creëren en hoe doe je dat beter als met mooie verlichting die zorgt voor de juiste sfeer tijdens de donkere dagen. De Twinkly verlichting is niet alleen mooi om te zien maar ook makkelijk in gebruik en de meest gevorderde verlichting die bestaat. Je kan heel makkelijk de slimme lampjes bedienen via een eigen app op je tablet of telefoon. 

De app voor de slimme Twinkly verlichting

Slimme verlichting bestaat al een aantal jaren, maar wat de Twinkly verlichting zo speciaal maakt, is dat je niet de lichtsnoer bedient, maar ieder lampje individueel. Elk lampje heeft een eigen chip en is volledig via de app te bedienen, zo hoef je niet meer op te staan en maak je je verlichting alleen maar unieker. Via de app kan je kiezen uit de eindeloze mogelijkheden en zo kan je je verlichting elke dag opnieuw afstemmen op jouw stemming. Als er nieuwe opties zijn dan wordt de app automatisch geupdate, waardoor je nooit iets misloopt. Je kan je verlichting praktisch het hele jaar wel laten hangen, je hebt immers meer dagen behoefte aan gezelligheid en plezier, dan alleen met de kerstdagen. 

De Twinkly verlichting en kerst

Vooral met kerst wil je kunnen genieten van het magische gevoel wat de Twinkly verlichting je kan geven. De Twinkly verlichting kan binnen worden gebruikt maar ook buiten, mits je natuurlijk een stroomvoorziening buiten hebt. Door de Twinkly verlichting app kan je met kerst nu nog meer uitpakken, door alles tot in de details uit te werken en op elkaar af te stemmen. Laat je kerstverlichting mee dansen met je afspeellijst voor kerst en je hebt gegarandeerd een leuke gezellige avond vol liefde en lol. Wil je dit jaar afsluiten met onvergetelijke feestdagen? Ga dan voor de Twinkly pro, deze is nog meer gevorderd en zorgt ervoor dat jouw feestdagen niet meer stuk kunnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button