InterieurKlussenOverigSlapenWassen & drogen

Dit is waarom een handdoekradiator zo fijn is!

Ga je je badkamer renoveren? Of ga je zelfs voor een gloednieuwe badkamer? Denk dan aan een handdoekradiator! Niets is zo vervelend als een koude badkamer als je uit een warm bad of onder een warme douche vandaan stapt. Waarom een handdoekradiator nog meer fijn is? We vertellen het je hier!

1. Radiator speciaal voor de badkamer

Het woord verklapt het misschien als, maar een handdoekradiator is een radiator speciaal bestemd voor in de badkamer. Waar een gewone radiator al snel zal gaan roesten in een vochtige badkamer, beschikt een handdoekradiator over een speciale coating waardoor de radiator nog maar nauwelijks gevoelig is voor roest en lang mooi blijft.

2. Altijd warme handdoeken

Een handdoekradiator wordt natuurlijk niet alleen gebruikt voor het aangenaam verwarmen van de badkamer, maar uiteraard ook om je handdoeken aan op te hangen. Zo heb je dus altijd heerlijke verwarmde handdoeken, als je uit bad of onder de douche vandaan stapt. Niets is fijner dan jezelf in een warme handdoek wikkelen om vervolgens rozig je bed in te duiken of klaar te maken voor een nieuwe dag.

3. Altijd plek om je handdoeken (of kleding) snel te drogen

Heb je (tijdelijk) geen droger tot je beschikking? Dan kun je de handdoekradiator gebruiken om snel je kleding op te drogen. Door de warmte van de van elkaar gescheiden verwarmingsbuizen, zijn de kledingstukken binnen mum van tijd droog. Uiteraard kun je er ook gewoon je handdoeken op drogen. Hierdoor kan je meerdere keren met dezelfde handdoek doen. Scheelt was, tijd en is ook nog eens milieuvriendelijk!

4. Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Tot slot zijn handdoekradiatoren ook nog eens ontzettend stijlvol. Ze zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je de radiator geheel naar wens en de stijl van de badkamer kunt aanpassen. Een minimalistische uitstraling, een opvallende(re) industriële look of een kleurrijke eyecatcher, werkelijk alles is mogelijk. Het voordeel van handdoekradiatoren is dat ze veel minder ruimte in nemen dan normale radiatoren. Er is altijd wel een plekje voor te vinden in jouw badkamer!

Gerelateerde artikelen

Back to top button