Tuin

Koop een parasol als een pro

Kijk je er ook zo naar uit om heerlijk op het terras te borrelen en dineren? Zodra de eerste zonnestralen de zomer inluiden, zitten de terrassen weer vol. Je hoeft echter niet het huis uit om op deze manier te relaxen, het kan ook in je eigen tuin. Kies voor de parasols van de pro’s om voldoende schaduw op jouw eigen terras te creëren zodat je er urenlang door kunt brengen. Dat belooft een mooie zomer!

Welke parasol kiest de pro?

Een professional let op een aantal zaken wanneer hij een parasol gaat kopen voor zijn horecabedrijf. Ten eerste is de kwaliteit natuurlijk erg belangrijk, een parasol moet voor een uitbater jarenlang mee kunnen gaan. Ten tweede moet een parasol de juiste afmetingen hebben om het terras in de schaduw te kunnen zetten. Ten slotte let een professional natuurlijk op de prijs. Hij wil investeren in een uitstekende parasol, maar wil natuurlijk niet de hoogste prijs betalen. Een professional gaat daarom op zoek naar een bedrijf dat de juiste prijs-kwaliteitsverhouding biedt, zoals bijvoorbeeld Solero Parasols.

Wat is een goede kwaliteit parasol?

Wanneer je kijkt naar de kwaliteit, moet je niet alleen letten op de constructie, maar vooral ook op het doek. Kies voor een parasol die gemaakt is van robuust materiaal. De parasol moet ook stevig verankerd kunnen worden met een goede voet. Het materiaal is bij voorkeur van kleurvast, waterafstotend materiaal gemaakt zodat het weer geen invloed heeft op het doek en de parasol er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Een goed voorbeeld van een professionele parasol die ook vaak door particulieren wordt gekocht is de Palestro parasol. Deze parasol is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Welk formaat parasol kies je?

Een professional heeft meestal een grotere parasol nodig dan iemand die voor de eigen tuin een parasol zoekt. Goede parasols zijn echter in allerlei formaten leverbaar. Het is belangrijk dat je een parasol kiest die jouw volledige terras is de schaduw zet. Dit voorkomt dat je de parasol of de stoelen gedurende de dag moet verplaatsen aan de hand van de stand van de zon. Veel mensen kiezen daarom voor een zwevende parasol die je recht boven het terras en de tuintafel kunt plaatsen. Je opent de parasol in een handomdraai en hebt er de rest van de dag geen omkijken meer naar. Ideaal voor wie de hele dag als een pro van zijn terras wil genieten!

Gerelateerde artikelen

Back to top button