Slapen

Artikelen verzenden vanuit huis? Gebruik luchtkussen enveloppen!

Steeds vaker worden er spullen online verkocht. Denk bijvoorbeeld aan websites zoals marktplaats, waar je tweedehands spullen kunt verkopen. In dit geval heb je natuurlijk ook spullen nodig om deze te kunnen verzenden. Om het zo veilig mogelijk te kunnen verzenden, kun je gebruik maken van luchtkussen enveloppen. Hierdoor weet je namelijk zeker dat als je iets verzendt, het ook zonder schade aankomt bij de ontvanger. In dit blog bericht willen we je meer informatie geven over het verzenden van artikelen door het gebruik van luchtkussen enveloppen.

Wat zijn luchtkussen enveloppen precies?

Op het moment dat je kleine spullen wilt gaan verzenden, gebruik je hier een envelop voor. In sommige gevallen is het echter niet goed genoeg beschermd. Wanneer je bijvoorbeeld een spel voor de playstation of Xbox wilt verzenden, is een extra bescherming gewenst. In dit geval kun je gebruik maken van luchtkussen enveloppen. Dit zijn enveloppen die aangevuld zijn met een extra bubbeltjesplastic laagje. Hierdoor zit er een extra bescherming tussen het artikel en de envelop. Wanneer de envelop valt, wordt het artikel door het bubbeltjesplastic beschermt en zal hij niet snel kapot gaan. 

Val op met bedrukte luchtkussen enveloppen

Wil je vaker artikelen verkopen, met bijvoorbeeld een eigen webshop? Dan is het verstandig om te kijken naar meer mogelijkheden. Door bijvoorbeeld luchtkussen enveloppen bedrukken, kun je je eigen bedrijfsnaam op de enveloppen laten zetten. Hierdoor wordt jouw bedrijfsnaam meer gezien door verschillende klanten, waardoor je een naamsbekendheid kunt opbouwen. Zeker voor een beginnende webshop is dit erg handig. Vervolgens kun je ook kiezen om er een andere tekst op te laten zetten. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk om er een bedank tekst op te drukken, zodat je klanten laat weten dat je het fijn vindt dat ze bij je bestellen. Uiteraard kun je ook kiezen voor beide. Laat klanten weten dat je het fijn vindt, en zet daarboven je bedrijfsnaam neer. Zo krijg je direct een goed imago voor je nieuwe webshop!

Meer dan alleen maar enveloppen

Heb je veel meer en ook grotere spullen? Dan is het wellicht verstandig om ook dozen te gebruiken. Deze maken het mogelijk om grotere spullen te verzenden. Door een goede en sterke doos te gebruiken, gaan de spullen in de doos minder snel kapot. Je kunt er vervolgens voor kiezen om ook opvulmaterialen te gebruiken, zodat je zeker weet dat de artikelen niet kapot gaan. Je hebt vast wel eens zelf iets besteld online waarvan je onder de indruk was. Door een goede verpakking worden producten doorgaans beter ontvangen door de klant, waardoor je nieuwe webshop in een goed daglicht komt te staan.

Gerelateerde artikelen

Back to top button