Klussen

Waar een professionele ladder goed voor is!

Er zijn een tal aan verschillende soorten ladders en trappen. Bijna allemaal verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal en maten en extra snufjes. De ene ladder is weer uitschuifbaar en de ander weer niet en dan zeggen we nog niks over alle verschillende aanbieders van ladders en trappen. In deze blog vertellen wij jou meer over professionele ladders en waar ze allemaal goed voor zijn. Wil jij meer weten over professionele ladders? Lees dan verder in deze blog!

Verschillende soorten professionele ladders

Naast dat er een tal aan verschillende soorten ladders en trappen zijn. Is er binnen de groep professionele ladders ook een aantal verschillende soorten ladders. Er zijn professionele ladders voor verschillende beroepen en situaties. Zo zijn er speciaal gemaakte professionele ladders voor glazenwassers en schilders. Naast deze soorten zijn er ook dakladder, werktrappen en bouwladders. Zo zijn er dus ook hier weer een aantal verschillende soorten professionele ladders waar je goed onderzoek naar moet doen om nou te zien wat perfect is voor jou.

Verschillen tussen ladders en professionele ladders

Wat jij je vast afvraagt is wat is nou eigenlijk het verschil tussen een ‘gewone’ ladder en een professionele ladder. Nou ten eerste is dat de huishoudladder is bedoeld voor normaal gebruik en hierdoor dus voor in en rond het huis. De professionele ladders zijn speciaal ontworpen om de grootste krachtinspanningen aan te kunnen en daardoor dus te gebruiken voor extra zware werkzaamheden. Hierdoor zijn de professionele ladders gemaakt voor het werk, maar zijn ze ook net zo goed te gebruiken voor thuis. Een ander verschil tussen de ladders is dat de verschillende professionele ladders extra toevoegingen hebben zodat ze beter en veiliger gebruikt kunnen worden. Zo heeft een dakladder een bolling in de sporten zodat die makkelijk over dakpannen heen valt. Hierdoor ligt de ladder stabieler op het dak. Een plukladder heeft juist weer spitse punten aan de onderkant van de poten. Hierdoor staat de ladder stevig in de grond.

Professionele ladder kopen?

Ben je nou van plan om een professionele ladder te kopen. Dan raden wij Van Eldik professionele ladders aan. Zij bieden een ruim assortiment professionele ladders aan. Daarnaast bieden zij ook een tal aan andere ladders en trappen aan. Zo hebben zij ook houten ladders en keukentrappen. Zo zit er gegarandeerd een model voor jou bij. Heb je echter nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van de medewerkers. Zij geven jou graag een goed en passend advies.

Gerelateerde artikelen

Back to top button