Schoonmaken

IPSO industriële wasmachine voor uw organisatie

De keuze voor een IPSO industriële wasmachine biedt uw organisatie verschillende voordelen. IPSO staat bekend als een gerenommeerd en zeer betrouwbaar merk. De machines van deze partij, welke naast industriële wasmachines ook wasdrogers aanbiedt, gaan een lange tijd mee en bieden u een relatief lage total cost of ownership. Dat geldt in het bijzonder voor de vergelijking tussen een IPSO industriële wasmachine en een particulier model. Er zijn echter meer redenen om deze wasmachines van IPSO te overwegen. Denk ook aan het feit, dat de machines een ruimere trommel en een breed scala aan programma’s aanbieden. Zo heeft u voldoende ruimte om in een keer een grote hoeveelheid vuil wasgoed weg te werken, waarbij u het wasprogramma kiest wat hier het beste op aansluit. 

Sectoren die kiezen voor een IPSO industriële wasmachine 

In verschillende branches is het gebruik van een IPSO industriële wasmachine aan te raden, daar het de kosten helpt te verlagen en processen versnelt. Denk bijvoorbeeld aan partijen binnen de recreatiesector en de horecabranche. Een hotel of camping zit dagelijks met een grote hoeveelheid vuil wasgoed, denk aan het bedlinnen. Hetzelfde geldt voor campings, waar gasten de mogelijkheid willen hebben wasgoed te wassen. In een restaurant moet de bedrijfskleding van het personeel aan het eind van de avond in de wasmachine, om het personeel er een volgende dag weer verzorgd uit te laten zien. Men kan niet van het personeel verwachten, dat de bedrijfskleding dagelijks thuis wordt gewassen. Ook in de zorg zit men dagelijks met veel wasgoed. Een IPSO industriële wasmachine helpt het wasgoed snel schoon te krijgen. 

IPSO industriële wasmachine combineren met een droger 

Zoals eerder aangehaald, kunt u de IPSO industriële wasmachine combineren met een bijpassende droger van datzelfde merk. De keuze voor een wasdroger is interessant, wanneer u de ruimte of tijd niet heeft om het natte, schone wasgoed uit de IPSO industriële wasmachine uit te hangen. Het vuile beddengoed wat u ’s ochtends van de bedden in uw hotel gehaald heeft, wilt u aan het begin van de middag op bed terug kunnen leggen. 

Voordelen van een IPSO industriële wasmachine 

Naast de lage total cost of ownership van een IPSO industriële wasmachine bieden deze apparaten verschillende andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het relatief lage energieverbruik van de machines. Door het grote aantal draaiuren wat deze wasmachines u bieden, hoeft het apparaat veel minder snel vervangen te worden dan een particuliere wasmachine. De hoge kwaliteit van de IPSO industriële wasmachines maakt dat uw wasgoed schoon en zonder schade uit de machine komt. 

Industriële wasmachine van IPSO huren of kopen 

Kiest u ook voor een IPSO industriële wasmachine? U kunt deze apparaten huren, kopen en leasen. Onder meer LDL Laundry is een partij die u deze machines aanbiedt. Het huren van een industriële wasmachine biedt het voordeel dat u vooraf geen grote investering hoeft te doen. U betaalt een vast bedrag per maand. Het handige hiervan is daarbij, dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud aan de IPSO industriële wasmachine. Een team van ervaren monteurs zorgt voor het onderhoud en helpt u eventuele storingen te verhelpen. Zo zit u nooit lang zonder een werkende wasmachine binnen uw organisatie. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button