Schoonmaken

Vloerreiniger kopen die kan vegen, dweilen en drogen

Maak het onderhoud aan de vloeren binnen uw woning makkelijker, door voor een draadloze elektrische vloerreiniger te kiezen. Populair is de vloerreiniger van Hizero, welke u helpt bij het vegen, dweilen en drogen van de vloer. De kans dat er vuil op de vloer achterblijft is hiermee minimaal. Een van de voordelen van dit model elektrische vloerreiniger zit in het feit, dat het apparaat over twee compartimenten beschikt. Het maakt het mogelijk om droog en vochtig vuil gescheiden te bewaren, waardoor de compartimenten minder snel hevig vervuild raken. De combinatie van nat en droog vuil leidt tot een stinkende, lastig uit de reservoirs te verwijderen smurrie. Het is slechts een van de redenen die dit model elektrische vloerreiniger interessant maakt. In dit artikel leest u meer over de andere voordelen hiervan. Heeft u een elektrische vloerreiniger kopen al eens overwogen? 

Vloerreiniger kopen met bionische reinigingstechnologie 

De elektrische vloerreiniger kopen van Hizero betekent dat u kiest voor een apparaat voorzien van een bionische reinigingstechnologie. Deze technologie wordt gebruikt om een kunststof roller voorzichtig over de vloer te laten bewegen. Tijdens deze beweging neemt de roller het vuil op van de vloer. Een belangrijk verschil met een klassieke stofzuiger zit in het feit, dat deze vloerreiniger nauwelijks geluid maakt. Dit valt te verklaren door het feit, dat het apparaat niet over de zuigkracht van een stofzuiger beschikt. Dat is met de toepassing van deze bionische reinigingstechnologie ook niet noodzakelijk. Naast het feit dat deze roller het vuil opneemt, absorbeert deze op hetzelfde moment vloeistoffen op de vloer. Dit verklaart waarom de vloerreiniger gebruikt kan worden voor het drogen van de vloer. 

Houten vloeren, vloeren met laminaat en vloeren van beton reinigen 

U kunt de elektrische vloerreiniger in de basis voor ieder type harde vloer gebruiken. Een vloerreiniger kopen van Hizero is interessant voor het schoonmaken van een houten vloer, een laminaatvloer en bijvoorbeeld een vloer van beton. Gebruik de vloerreiniger niet op zachte vloeren, zoals een vloerbedekking of een los tapijt. Houd er rekening mee, dat de vloerreiniger het meest efficiënt werkt op effen vloeren. Zou de vloer sterk aflopend of oneffen zijn, dan is deze vloerreiniger kopen minder interessant. Andere materialen die goed schoon te krijgen zijn met deze vloerreiniger zijn vinyl, kurk en parket. Ook voor het onderhouden van een tegelvloer in huis kunt u deze vloerreiniger kopen. 

Voordelen van een elektrische vloerreiniger kopen 

Reeds werden een aantal voordelen genoemd van een elektrische vloerreiniger kopen. Denk ook aan het feit, dat het model van aanbieder Hizero draadloos is. Het maakt het mogelijk om de vloer in huis snel en efficiënt te reinigen, zonder dat u voortdurend een snoer achter u mee moet dragen. De batterij gaat circa een uur mee. In vier uur laadt u de accu opnieuw op. Naast de accu met een relatief hoge capaciteit beschikt de vloerreiniger over twee waterreservoirs. Het eerste reservoir wordt gevuld met schoon water, het tweede voor het opvangen van het vervuilde water tijdens het schoonmaken van de vloer

Gerelateerde artikelen

Back to top button