Overig

Hoe kun je een geliefde verrassen?

Ben je een romantisch persoon en wil je graag je geliefde verrassen? Dan kun je dit doen op verschillende manieren. Met een gebaar, zoals een ballon sturen laat je je speciale persoon geliefd, speciaal en boven alles gewaardeerd voelen. Waardering is zeer waardevol voor je relatie. Door dit ook te laten blijken, kan zelfs een dulle relatie een boost krijgen. En je geliefde zou ook gewoon moeten kunnen. Hiermee laat je diegene weten dat er aan ze wordt gedacht. Om je geliefde te verrassen heb je niet per se een speciaal moment nodig. Dit kan namelijk ten allen tijden. Om een verrassing te kunnen plannen, zul je goed geluisterd moeten hebben naar je partner. Hierdoor kun je erachter komen wat hij/ zij leuk vindt. Heb jij inspiratie? In dit artikel lees je een aantal tips om iemand te verrassen.

Een romantisch bericht

Door onverwachts je partner een berichtje te sturen, kun je een lach toveren op diegenes gezicht. Dit hoeft zeker niet alinea’s lang te zijn. Dit kan ook een grappig plaatje zijn óf een leuk filmpje van een aantal maanden geleden óf een grap die alleen jullie twee kunnen begrijpen. Een berichtje sturen kun je doen via één van de social media kanalen en WhatsApp. Wil je het berichtje iets extra’s geven? Schrijf dan in een leuk kaartje of een a4’tje. Hiermee maak je de verrassing iets persoonlijker.

Liefde gaat door de maag

Wie heeft er nou geen zin in een lekker maal? Plan een date avondje in. Dit keer niet buiten, maar knus binnenshuis. Bereid de lievelingseten van je partner en dek de tafel met een mooi kleedje, een paar rozenblaadjes en kaarsen. Het date avondje hoeft niet per se in de eetkamer worden georganiseerd, maar kan ook in de tuin of balkon. Om de omgeving iets extra’s te geven, kun je op een zacht volume een romantisch liedje draaien en misschien nog een sfeerlichtje aandoen. 

Een cadeautje voor jou

Soms is het geven van een cadeautje leuk om gewoon even zomaar te doen. Het cadeau hoeft niet per se groot te zijn, een klein cadeautje is al genoeg. Het gaat om de intentie erachter. Weet je toevallig dat je partner veel last heeft van koude voeten, doe hem/ haar lekkere thermo sokken cadeau. Hiermee toon je aan dat je luistert en wilt dat diegene zich beter voelt.

Kortom, een liefde verrassen doe je op verschillende manieren. Zorg ervoor dat je goed luistert naar de wensen en behoeften van je partner en speel daarop in.

Gerelateerde artikelen

Back to top button