Overig

Tips om snel je huis verkocht te krijgen


Als je besloten hebt je huis te koop te zetten, dan wil je ook dat er snel zaken gedaan wordt. Hoe anders is dat in de praktijk. Als huiseigenaar kun je zelf ook veel doen om je huis eerder verkocht te krijgen. Lees hier tips van makelaardij Eindhoven die je kunnen helpen om je huis sneller verkocht te krijgen.

Geen ruimte voor losse onderdelen en papiertjes

Moeilijk hoeft het allemaal niet te zijn om je huis extra attentiewaarde te geven. Zo zorg je altijd dat je huis opgeruimd is. Er is even geen ruimte voor losse onderdelen en papiertjes. Bovendien zorg je dat je huis steeds schoon is en dan bedoelen we dat alles echt schoon is. Dus ook zaken die je anders nog wel eens laat liggen. Verder kun je zelf de social media gebruiken om mensen te wijzen op het feit dat het huis te koop is. Deel het en blijf het delen op bijvoorbeeld Facebook.

Doe ook de tuin van de buren

Geef je huis wat extra sfeer met decoraties en werk kleine dingen in je huis af. Die lelijke plek op de muur maak je weer in orde en je lijmt nu eindelijk ook eens de plinten vast. Zorg bovendien voor veel licht in je huis. Haal de vensterbanken maar eens leeg en doe eindelijk eens de gordijnen helemaal open. Het is ook verstandig om altijd even een rondje rond je huis te lopen. Kijk van een afstandje en geheid dat je iets ziet wat je niet aanstaat. Pak dat aan. En als je verstandig bent houd je niet alleen je eigen tuin netjes, maar ook die van de buren. Dat geeft toch een betere indruk. De voordeur is erg belangrijk. Dus zorg je dat die schoon is. Krijg je geïnteresseerden over de vloer, zet een volle pot koffie. De geur van koffie verdringt niet alleen andere geurtjes, maar is ook een geur die de meeste mensen zeer prettig vinden. Zet de ramen open om het huis goed door te luchten en er is even geen plek voor je huisdier als er mensen komen kijken.

Professionele foto’s van een professional

Het zijn eigenlijk zeer simpele tips die echter daadwerkelijk kunnen helpen om je huis sneller te slijten. Uiteraard heeft de makelaar een professionele presentatie gemaakt en gewerkt met een professionele fotograaf. Ook de foto’s zijn namelijk bepalend. Mensen zien eerst de foto’s en lezen pas dan de tekst. Aan de presentatie kun je dus zelf ook het een en ander aan doen en daarvoor ben je zeker niet alleen afhankelijk van de makelaars in Helmond.

Gerelateerde artikelen

Back to top button