Overig

Creëer zelf een kantoor aan huis

Het nieuwe werken is al lang niet nieuw meer, maar is wel de nieuwe standaard geworden. Steeds meer mensen gaan thuiswerken en creëren zelf een kantoor aan huis waar ze voortaan hun werk gaan doen. Het is belangrijk een eigen werkplek te realiseren, wil je althans net zo productief kunnen zijn als op kantoor. Topkwaliteit kantoormeubelen zijn dan ook een absolute voorwaarde om dit voor elkaar te krijgen.

Het belang van goed kantoormeubilair

Om maar meteen op dat laatste door te gaan; onderschat het belang van goed kantoormeubilair nooit. Als je denkt wel aan de keukentafel te kunnen werken op een eetkamerstoel, dan zit je snel in de lappenmand met ofwel klachten aan de rug of aan de schouders. Het is daarom goed zaken te doen met Havic, zij leveren kwaliteits kantoormeubelen met oog voor ergonomie. Heb je dat in elk geval in orde als basis voor je thuiswerkplek.

Kijk naar buiten en koester daglicht

Uiteraard kun je prima een leuke werkplek creëren. Ingewikkeld hoeft dat niet te zijn. Een goede werkplek is tijdloos, maakt je productief en inspireert. Natuurlijk daglicht is in dat kader belangrijk. Hoe meer daglicht, hoe beter. Als je de keuze hebt kies dan altijd voor een ruimte waarin je de mogelijkheid hebt om naar buiten te kijken. Op den duur namelijk, haal je echt geen inspiratie meer uit de muur waar je anders tegenaan kijkt. Maak een thuiswerkplek vrolijk door te kiezen voor leuke en vrolijke accessoires. Het moet elke dag een feest zijn om thuis aan de slag te gaan.

Zorg voor een nette werkruimte en vergeet de planten niet

Zeker als je ook gasten gaat ontvangen is het belangrijk om de werkruimte steeds netjes te houden. Laat niet teveel slingeren en zorg voor genoeg kast- en opbergruimte. Ook daarvoor kun je prima naar Havic overigens. Je wilt je klanten immers niet tussen de rommel en de losse papieren ontvangen. In elke moderne werkruimte mag groen simpelweg niet ontbreken, Vergeet dus de planten niet. Ze geven meteen een andere uitstraling aan de ruimte en zorgen bovendien voor een verbeterde luchtkwaliteit. Vergeet verder deugdelijke verlichting niet en maak duidelijke afspraken over de werkruimte. Spreek met je kinderen af dat wanneer de deur dicht is, er gewerkt wordt. Thuis bestaat de kans dat je sneller afgeleid wordt en met duidelijke afspraken kun je dat simpel voorkomen. Conclusie? Het creëren van een kantoor aan huis hoeft niet ingewikkeld te zijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button