InterieurOverig

Lekker veelzijdig: Geen hoekbank maar een hocker!

Heb jij een krappe woning of ben jij snel toe aan verandering?

Dan is een bankstel met een bijpassende hocker een super uitkomst!

Op deze manier kan je de woonkamer indelen zoals je zelf wilt en de kant van de hoek aanpassen naar aanleiding van de nieuwe indeling van de woonkamer. 

Rechte bank

Recht bankstel niet helemaal meer van deze tijd? Juist wel!

Door voor een recht bankstel te gaan houd je de indeling van de woonkamer neutraal en blijft er veel ruimte over. Dit is zeker in de moderne of minimalistische stijl een ware uitkomst. 

Zorgeloos loungen

Je wilt natuurlijk ook lekker onderuitgezakt kunnen loungen. Dit is op een bank minder makkelijk dan op een loungebank maar ga dan voor een bankstel met bijpassende hocker! Je hebt het gemak en comfort van een hoekbank maar bent vrij in het aanpassen van de opstelling. Als de hocker aan de bank geschoven is creëer je alsnog de illusie en het comfort van een hoekbank. Je kunt deze veranderen wanneer je wilt of aan de kant schuiven als je bijvoorbeeld meer ruimte nodig hebt. ​

Indelen van de leefruimte

Ook als je van uni houdt is dit de uitkomst. Het zijn twee losse objecten die in elk interieur of woonkamerindeling makkelijk ingedeeld kunnen worden naar de behoeften van dat moment. Aangezien we tegenwoordig in een wereld leven met veel verandering in inrichting en wooninspiratie. Kan op deze manier keer op keer een nieuwe indeling gecreëerd worden. 

Hoekbank

Heb je meer ruimte kan je natuurlijk ook gaan voor een grote comfortabele hoekbank met bijpassende hocker. Hiermee heb je nog meer zitplekken en kan je optimaal onderuitgezakt genieten. 

Veelzijdigheid

Hockers kunnen niet alleen gebruikt worden om op te zitten maar kunnen ook met een dienblad als bijzettafel of salontafel fungeren. Deze kan je vervolgens leuk aankleden met een kleurrijke bos bloemen of leuke accessoires. Natuurlijk kunnen de glazen hier ook nog bijgezet worden. Op deze manier kan deze tijdens een feestje fungeren als extra opstelling voor hapjes en drankjes of voor meer zitplek zonder dienblad.

Waar koop je deze?

Hockers staan niet altijd opgesteld in de winkels maar zijn vaak wel bij te bestellen in dezelfde stijl als het bankstel. 

Toch liever een losstaande of aparte poef? 

Ook dit is natuurlijk een mogelijkheid. Ga voor een gave poef in een klein formaat als zitje of voor een grote ronde met een diameter van bijvoorbeeld een meter als extra statement piece.

Hoe je het ook aanpakt er is voor ieder iets wils en met een hocker zit je altijd goed. Bekijk de vele opties eens op deze website.

Gerelateerde artikelen

Back to top button