InterieurOverig

Kijk wat een kamerplant kan toevoegen in je interieur

Het is algemeen bekend dat dikwijls trendy interieurs kamerplanten gebruiken als finishing touch. Tegenwoordig is het niet meer dan normaal dat het huis vol planten staat in tegenstelling tot vroeger waar men amper planten in huis had. Je kan terecht bij Plantenwinkel.nl, wanneer je net begint met planten. Plantenwinkel.nl heeft niet alleen voor ieder wat wils voor buiten, maar ook voor binnen. Dit komt door het diverse en grootte assortiment.

Een populaire kamerplant, de Monstera

De Calathea en de Monstera nemen alleen maar toe in populariteit de laatste jaren als we het over kamerplanten hebben. De Monstera is toch echt wel de plant die het wint qua populariteit. De meest bekende is de Monstera Deliciosa, deze kan je online aanschaffen met een bloempot voor binnen naar keuze bij Plantenwinkel.nl. De Monstera heeft nog meerdere mooie plantensoorten. De echte plant liefhebbers gaan al gauw op zoek naar de uitzonderlijke Monstera Variegata en de Thai Constellation. Beide plantensoorten staan bekend om de mooi tekeneninen op de gaten. De Monstera is een plantensoort die veel liefde en tijd nodig heeft om zijn ware kleuren te laten zien.

Er zijn verschillende soorten maten zo is de kleinste rond de 6 cm en kan die uitgroeien tot een grote kamerplant van wel 2 meter. Hoe groot je plant wordt is afhankelijk van hoe goed die wordt verzorgt en in wat voor pot die zit.  De Monstera plant heeft wortels in de aarde net zoals ieder andere kamerplant, maar daarnaast gaan er ook wortels buiten de pot op zoek naar een waterbron. Grote kamerplanten kan je zowel in een tuincentrum aanschaffen als online bij Plantenwinkel.nl.

Hoe zorg je voor een nog meer persoonlijke touch aan je planten?

Heb je geen groene vingers en wordt je afgeschrikt door planten en dat ze moeten blijven leven? Onthou dan het belangrijkste, planten hebben niet te veel water nodig en je kan maar beter te weinig dan te veel water geven. Tegenwoordig zijn er ook speciale watersystemen die je kan instellen, zodat je planten altijd voldoende water hebben. Wil je een persoonlijke touch geven aan je planten? Overweeg dan eens om je eigen plantenbak te maken. Door een eigen plantenbak te maken heb je een unieke plantenbak, helemaal vanaf het begin naar smaak gemaakt. Het mooie aan zelf een plantenbak maken is dat je volledig kan kiezen hoe groot de plantenbak moet worden, maar ook de vorm. Zo kan je voor een ronde plantenbak gaan, of juist voor een plantenbak met rechte lijnen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button