InterieurOverig

De eigenschappen van een moderne kerstboom

Wat extra liefde, gezelligheid en geborgenheid kunnen wij allemaal wel gebruiken na dit corona tijdperk. Het is ook niet voor niks dat ieder jaar wordt afgesloten met kerst, de leukste feestdagen van het hele jaar! 2021 heeft kersttrends die deze feestdagen alleen maar nog specialer en heerlijk cosy maken. De kerstdecoratie van het jaar 2021 zijn zachte materialen zoals velvet en velours, maar ook veren en pluimen. Dit jaar nu meer dan ieder jaar ervoor gaat het erom dat rond de feestdagen het huis is gedecoreerd typische kerstdecoratie. De stijl maakt daar niet eens zoveel in uit. Je kan een echte boom of een kunst kerstboom neerzetten, maar ook een moderne kerstboom wordt steeds vaker gebruikt. In dit artikel lees je wat de eigenschappen zijn van de moderne kerstboom en waarom je zou kiezen voor een moderne kerstboom in plaats van een echte of een van kunst.

Wat is een moderne kerstboom

Een moderne kerstboom is een kerstboom van hout. Een houten kerstboom is veel duurzamer, hij gaat namelijk niet alleen langer mee, maar is volledig naar wens te ontwerpen. Zo kan je er meer dan maar een jaar plezier van hebben. Met een moderne kerstboom laat je je eigen stempel achter op kerst en ontwikkel je eigen tradities met je gezin. In het design van de houten kerstboom wordt er niet alleen rekening gehouden met gemak en veelzijdigheid, maar ook met de uitstraling. De basis is een strak design, maar die je helemaal volledig kan omtoveren naar de juiste toon voor de kerst die bij jouw gezin past. 

Waar kan je een moderne kerstboom kopen?

Houten Kerstboom die verkoopt twee soorten moderne kerstbomen, de Yelka en de Spira. Bij beiden partijen wordt er direct afgenomen, waardoor de klanten kunnen genieten van extra voordelen, want hoe meer je besteld hoe hoger de korting. Alle bestellingen die hoger dan 50 euro zijn worden gratis verzonden zowel binnen Nederland als in België. Het mooie van bestellen via Houten Kerstboom is wanneer je voor 16:00 uur besteld hebt je je bestelling de volgende dag al in huis hebt.    

Yelka de moderne kerstboom

De moderne kerstbomen zijn verkrijgbaar in meerdere maten van smal naar large, maar ook in diverse tinten hout. Het design van de Yelka moderne kerstboom is strak en volledig aanpasbaar naar jouw wensen. Het is dan ook geen verrassing dat de Yelka kerstboom door deze eigenschappen enorm populair is. De houten plankjes in het design kunnen ook afzonderlijk van elkaar bewegen, hierdoor kan je zelf kiezen hoe ze moeten staan. Je kan ook kiezen voor een platte kerstboom, dan wordt alle houten plankjes boven elkaar geplaatst. Een andere keuze is de spiraalvorm of in kruisvorm, er zijn door de flexibiliteit van het hout meerdere opties mogelijk, zo is er voor ieder wat wils. 

De moderne kerstboom van Spira

Naast Yelka heeft Houten Kerstboom ook een moderne kerstboom van Spira. De Spira kerstboom is wat minimalistischer dan de Yelka en beschikbaar in spiraalvorm, maar ook met kleine ruimtes is er rekening gehouden. De Oval serie van Spira is ovaalvormig en is een platter design dan de overige Spira kerstbomen, zodat je ook in een kleine woning kan genieten van je moderne kerstboom van Spira. Wel is de Spira er in diverse maten van een klein model voor op de tafel tot ongeveer 2 meter hoog, dit geldt voor zowel de spiraalvormige als de ovaalvormige kerstboom van Spira. Je kan bij Spira ook terecht voor speciale decoratie voor in je Spira kerstboom. Zo kan je je kerstboom versieren met houten kerstversieringen, maar ook kerstversieringen van vilt is erg in trek. Zo is jouw moderne kerstboom straks een echte eyecatcher. 

Duurzaamheid

Als je voorkeur uitgaat naar materialen die duurzaam zijn, dan zijn de moderne kerstbomen echt iets voor jou. Ze gaan namelijk lang mee en worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button