Overig

Een foto in glas staat goed in elk interieur

Ben jij op zoek naar een perfect housewarming cadeau? Of heb je een verbouwing achter de rug, en wil je graag mooie accessoires voor je interieur? Dan is een 3d foto in glas wellicht precies wat je zoekt! Een foto in glas staat erg goed in ieder interieur. Dit heeft een aantal redenen. Allereerst is het een zeer persoonlijk object. Het bevat een foto van een speciaal moment, en dat in 3d! Vervolgens kun je hem ook voorzien van een mooie led verlichting, waardoor hij meer opvalt in het interieur. Zet hem bijvoorbeeld op tafel als een echte eye-catcher! In dit blogbericht vertellen wij je graag meer over een foto in glas van all-incrystal.nl

Wat is een 3d foto in glas?

Een 3d foto in glas is eigenlijk precies zoals de naam het zegt. Het is een afbeelding, portret of groepsfoto dat in 3d in een kristalglas wordt weergegeven. Hiervoor upload je gemakkelijk een foto van een speciaal moment op de website. Vervolgens wordt deze foto omgezet in een 3d ontwerp. Door een speciale lasertechniek wordt de foto in het kristal gemaakt. Dit zorgt voor een zeer uniek effect dat de afbeelding op verschillende fronten veel beter naar voren laat komen dan een simpel fotolijstje. Daarnaast kun je de 3d foto in glas perfect combineren in ieder interieur, door bijvoorbeeld extra accessoires er bij te voegen. 

Voor welke gelegenheid geef je hem cadeau?

Het leuke aan een 3d foto in glas is dat je hem perfect cadeau kunt geven. Heb je een speciale gelegenheid van een persoon die belangrijk voor je is? Dan is het geven van een persoonlijk cadeau het leukste wat er is. Door een foto van jullie samen te laten laseren in een kristal is dit natuurlijk direct gelukt. Ook kun je er voor kiezen om andere afbeeldingen te laten laseren, zoals bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Dit maakt het een perfect cadeau als zakelijk geschenk of als iemand een bedrijf geopend heeft. Al met al kun je de foto in glas voor iedere gelegenheid cadeau doen!

Maak de 3d foto in glas compleet met led verlichting!

Een 3d foto in glas is natuurlijk een zeer leuk object, maar het kan nog leuker. Bij All in Crystal kun je namelijk een led verlichting plateau toevoegen aan het object. Dit zorgt ervoor dat er licht vanuit onder het kristal in schijnt. Hierdoor wordt het gehele kristal verlicht en is hij vele malen beter zichtbaar. Vervolgens krijg je ook een zeer leuk licht effect als het licht het glas verlaat. Heb je een zeer donker interieur? Dan past de foto in glas met verlichting perfect om het interieur lichter en knusser te maken!

Gerelateerde artikelen

Back to top button