Keuken

De beste melkopschuimer

Inhoudsopgave
  • Inventum biedt de beste melkopschuimer
  • Antiaanbaklaag om goed schoon te houden
  • In 90 tellen de lekkerste melk

Ben je groot liefhebber van een overheerlijke cappuccino of latte macchiato? Dan heb jij ongetwijfeld een melkopschuimer thuis. Ondanks het feit dat het uiteraard altijd een kwestie van smaak is, kwam de Inventum MK350 uit verschillende tests als beste naar voren. En daar kunnen wij ons van huistools.nl prima in vinden.

Gebruik bij voorkeur volle melk

Een melkopschuimer wordt ook wel eens melkklopper genoemd. Klopte je vroeger de melk met de hand, tegenwoordig heb je daar tal van verschillende melkopschuimers voor. Opschuimen doe je om zo kleine luchtbelletjes in de melk te slaan. Daarvoor wordt een veertje zeer snel door de melk gedraaid. Opschuimen kan overigens ook prima met stoom, iets waartoe ook de moderne espressomachines gebruikt worden. Ga je met de melkopschuimer aan de slag, gebruik dan het liefst volle melk.

Niet de hoofdprijs

Je maakt tegenwoordig erg gemakkelijk de lekkerste koffie thuis. De opties die je daarvoor hebt waren nooit eerder zo talrijk. Zo staat in menig huishouden een espressomachine. Wil je echter alkeen de beste cappuccino, dan is een melkopschuimer onmisbaar. Als je denkt dat er slechts een beperkt aantal van deze melkopschuimers beschikbaar zijn, dan zit je er helemaal naast. De keuze is enorm. Uit de verschillende tests die je online vindt, valt vooral op dat de duurste uitvoeringen bepaald niet altijd de beste zijn. De Inventum melkopschuimer is daar een mooi voorbeeld van. Deze melkopschuimer biedt de beste kwaliteit, terwijl je er niet de hoofdprijs voor hoeft neer te leggen.

Binnen 90 tellen de lekkerste melk

De Inventum die als beste getest werd is in staat om binnen anderhalve minuut de lekkerste melk te bieden. Het apparaat is daarnaast geschikt voor het maken van een koffie verkeerd of voor chocolademelk. Met de capaciteit van 115 milliliter is meteen het nadeel genoemd, Veel mensen hadden graag gezien dat het apparaat over een wat grotere capaciteit zou beschikken. Zo kun je ook groepen mensen snel van de beste melk voorzien. De Inventum melkopschuimer maakt gebruik van een spiraal. Die zorgt voor een zeer stevig melkschuim. Het apparaat heeft een antiaanbaklaag. Zo kun je het apparaat gemakkelijk schoonmaken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button