Interieur

Maak je kantoor compleet met verschillende soorten LED strips

Voor je kantoor is er geen betere verlichting die je kan aanschaffen dan LED verlichting. Op deze manier kan je je kantoor namelijk op een goedkope manier verlichten. Naast goedkoop verlichten zijn er ook nog een heleboel andere voordelen die bij LED verlichting komen kijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de levensduur, duurzaamheid en veelzijdigheid. LED verlichting kan overal erg goed tot zijn recht komen en zeker op kantoor kan je een hele unieke sfeer creëren. Hieronder kan lezen over welke LED verlichting je kantoor compleet maakt en ook kun je alternatieven vinden voor deze verlichting. 

LED verlichting op kantoor

Als je LED verlichting in je kantoor wilt toevoegen dan kunnen LED strips een uitstekende keus zijn. LED strips zijn flexibele stukjes kunststof die als strip zijn gemaakt, hierin zitten allemaal kleine LED lampjes. LED strips komen in verschillende maten en kleuren voor zodat er voor iedereen iets is. LED strips zijn erg handig omdat ze erg klein zijn maar er wel heel veel licht vanaf komt, daarnaast heeft het ook een zeer laag energieverbruik. Op kantoor worden ze vooral gebruikt achter een spiegel of achter een mooie meubel die er echt uit moet springen. Met LED strips kan je echt een hele unieke sfeer creëren doordat je ze in verschillende kleuren in kan stellen. Zo heb je bijvoorbeeld LED strips RGB, dat staat voor Rood, groen en blauw en zijn alle primaire kleuren om alle andere kleuren te maken. Op deze manier kan je dus elke kleur in je kantoor krijgen.

Alternatief voor LED strips

Als je toch geen LED strips in je kantoor wilt maar je wilt wel duurzaam je kantoor verlichten dan kan je nog altijd kiezen voor LED panelen. LED panelen zijn een uitstekend alternatief voor LED strips omdat ze makkelijk in de meeste systeemplafonds passen. Hierdoor kan je veel installatiekosten besparen. Ook heb je LED panelen in veel verschillende formaten en soorten en ook hier zou iedereen moeten slagen. LED panelen hebben ook andere voordelen, zo zijn ze makkelijk in onderhoud en zetten ze wel 80% van de energie die ze krijgen om in licht. Doordat ze zoveel licht produceren is het een stuk goedkoper en ook komt er veel minder warmte vrij en dat is beter voor het milieu.

Milieubewustzijn op kantoor

Om milieubewust bezig te zijn met je kantoor is tegenwoordig heel erg belangrijk, het klimaat gaat namelijk erg snel achteruit en er moet echt actie ondernomen worden. Je energieverbruik goed in de gaten houden kan al een grote stap zijn om milieubewust met je kantoor om te gaan. Daar komt LED verlichting ook al snel bij kijken. LED verlichting zet namelijk 80% van de energie om in licht, hierdoor gaat er dus ook minder energie verloren aan warmte. Dit is een groot verschil met gloeilampen, deze zetten maar 40% van de energie om in licht. Als je nog de overstap moet maken van ouderwetse TL-buizen naar LED verlichting dan kan je bij de overheid een subsidie aanvragen, dit is om duurzaamheid op kantoor te stimuleren.

Het grootste aanbod LED verlichting

Op zoek naar LED strips of LED panelen? Het is vooraf eerst belangrijk om goed onderzoek te doen naar alle mogelijkheden, soorten en kleuren. Ledpaneelgroothandel beschikt over een enorm groot aanbod aan alle soorten LED strips en LED panelen en kunnen je daarom ook altijd helpen. Wanneer je hier je LED strips aanschaft voor je kantoor weet je ook zeker dat je kwaliteit koopt. Ledpaneelgroothandel is de grootste leverancier van LED verlichting in Europa. Dat biedt vele voordelen zoals 5 jaar garantie en in de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag al in huis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button