Slapen

Een stretchtent kopen: dit wil je weten!

De stretchtent wordt steeds populairder en kom je waarschijnlijk al steeds vaker tegen. Daarom is een stretchtent kopen, of meerdere stretchtenten, in deze tijd een slimme investering. Wij vertellen je graag wat er komt kijken bij het kopen van een stretchtent!

Wat voor een stretchtent past bij jou?

Wanneer je een stretchtent koopt bij Eurostretch kan je in een overzichtelijk formulier invullen welke stretchtent je wil en met welke specificaties. Zo kan je elke maat en vorm kiezen en kan je de tent in een door jouw gewenste kleur laten produceren. Wil je de tent personaliseren? Bij Eurostretch is het mogelijk om een eigen logo of tekst op de stretchtent te laten zetten. Zo krijg je een stretchtent volledig naar jouw wensen!

Een stretchtent van kwaliteit

Doordat een stretchtent een hele investering is, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. De veiligheid van de mensen die onder de stretchtent zullen staan staat natuurlijk voorop. Doordat de naden hoogfrequent worden gelast is de stretchtent 100% waterdicht waardoor iedereen altijd droog staat onder de stretchtent staat. Ook zijn de stretchtenten brandveilig en voorzien van alle vereiste certificaten. Doordat we de stretchtenten zelf produceren zorgen we dat er alleen gebruikt wordt gemaakt van de beste materialen. 

Een stretchtent kopen: dit wil je weten!

Jouw stretchtent snel geleverd 

Wanneer jij akkoord hebt gegeven op de offerte die wij je sturen met betrekking tot de door jou gekozen stretchtent(en), zorgen wij dat jouw stretchtent snel geleverd wordt op de juiste locatie. Wanneer je het niet aandurft om de stretchtent zelf op te bouwen sturen wij een opbouwteam naar waar jij je stretchtent geplaatst wil hebben. Durf je het wel aan? Dan sturen wij een handleiding voor het opbouwen van je stretchtent die je stap voor stap mee neemt tijdens het proces. 

Stretchtent gekocht? Zet deze veelzijdig in!

Een stretchtent is op steeds veelzijdigere manieren in te zetten. Wanneer je kiest voor het verhuren van stretchtenten zullen deze op allerlei manieren ingezet worden. Zo zijn stretchtenten erg populair voor bruiloften maar ook voor vele andere evenementen zoals festivals, beurzen en opendagen. Daarnaast wordt binnen bedrijven ook steeds meer gebruik gemaakt van stretchtenten. 

Advies tijdens en na het kopen van een stretchtent

Als je voor het eerst een stretchtent koop is advies vaak wel welkom. Bij Eurostretch geven we je voor het kopen van je stretchtent advies over welke stretchtent het meest geschikt is. Zo komt een van onze experts graag langs om de locatie te bekijken waar jij je stretchtent wil plaatsen. Op basis daarvan weet hij precies welk formaat het beste is. Ook na het kopen van je stretchtent staan we voor je klaar om vragen te beantwoorden over je stretchtent. Hoe onderhoud je de stretchtent bijvoorbeeld het beste? Of wat als je stormschade aan je tent hebt? Bij elke vraag staan we voor je klaar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button