Overig

Vernieuw je interieur met decoratieve accessoires!

Meubels bepalen voor het grootste deel de sfeer in je huis. Vaak kies je een bepaalde woonstijl en houd je elk jaar opnieuw binnen je inrichting rekening met de trends van dat jaar. In een leuk interieur zorgen de accessoires net voor dat kleine beetje extra’s. Laten we kijken naar wat de trends op het gebied van accessoires zijn in 2021. Want je moet natuurlijk wel met de tijd mee.

Duurzaamheid blijft een belangrijk thema

Duurzaamheid is en blijft een belangrijk thema. Dat geldt ook voor woonaccessoires in 2021. Heb je iets waarvan je eigenlijk nog steeds gecharmeerd bent maar dat er niet geweldig meer uitziet? Knap het in het kader van duurzaamheid op en geef het een tweede leven. Soms doet een likje verf al wonderen. Een opvallende lamp als statement piece doet het ook goed in 2021. In dat kader kun je ook aan een grote spiegel denken bijvoorbeeld. Leitmotiv staat bekend om het leveren van alleen de mooiste lampen.  Je hebt ze in alle soorten en maten. In klassieke uitvoering, met glitters, voorzien van chrome of in druppelvorm. Wat betreft hanglampen kan dit merk je echte eyecatchers bieden. Zo is er een lamp van glas met deuken in het design. De lamp heeft een unieke uitstraling en beschikt over een E27 fitting. Met deze lamp voldoe je aan norm wat betreft de accessoires in 2021.

Natuurlijke kleuren spelen de hoofdrol in 2021

De natuur en zeker de natuurlijke kleuren zijn ook erg belangrijk in 2021. Present Time is een merk dat daar gretig op inspeelt en heel veel trendy producten te bieden heeft. Wat dacht je van een grote bloempot die ook als statement piece kan dienen. De bloempot vat zo alleen al op, met een groene plant wordt het meteen de blikvanger van je trendy interieur. In dat kader biedt dit merk ook kunstgroen in de vorm van kunstplanten. Die kunnen een lengte hebben van zomaar 55 centimeter en brengen groen – een trendkleur in 2021- in je huis.

Vergeet zeker ook de hangplant niet

De natuur zie je ook terug in de vorm van beelden van vogels, honden en katten bijvoorbeeld, geheel in een effen trendkleur. Vergeet ook de hangplant niet, een accessoire die je zelf kunt maken of gewoon kant-en-klaar kunt kopen met bijvoorbeeld een lederen koord. Een leuke accessoire in je hal kan een leuke kapstok zijn. Je zult zien dat het je hal meteen een heel andere uitstraling geeft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button