Overig

Sleutels kwijt? Denk hieraan!

Ben je je sleutels per ongeluk kwijtgeraakt? Dit kan iedereen wel eens overkomen. In de meeste gevallen komt de sleutel weer terecht, maar dit is niet altijd het geval. Ga hieronder door met lezen als je meer wilt weten over de zaken waar je aan moet denken wanneer je je sleutels kwijtraakt.

Kwijt of gestolen?

De eerste stap die je moet nemen als je je sleutels niet meer kunt vinden is nagaan in hoeverre je de sleutels daadwerkelijk kwijt bent geraakt of als de sleutels zijn gestolen. Ben je de sleutel kwijtgeraakt, dan moet je ze slechts op de juiste manier zoeken. Is de sleutel gestolen, dan kan dit wel tot gevaarlijke situaties leiden wat het direct doen van een aangifte bij de politie zeer belangrijk maakt. Zeker als je de verzekering in moet schakelen is het vaak moeilijk om te bepalen in hoeverre het gaat om diefstal of verlies als je geen aangifte doet.

Zoek slim

Weet je zeker dat je de sleutels simpelweg kwijt bent geraakt? Meestal zijn de sleutels niet ver te vinden, het is slechts een kwestie van slim zoeken door eerst aan het deurslot te checken of je de sleutels daar bent vergeten. kijk verder op de plaats waar je de sleutels voor het laatst gebruikt hebt en check de meest voor de hand liggende plaatsen en de ruimte eromheen. Een andere manier om slim te zoeken is door een huisgenoot of college in te schakelen om mee te helpen met zoeken.

Vervang sloten

Kan je de sleutels echt nergens vinden en ben je ze definitief kwijt? Dan is het tijd om de sloten te vervangen met nieuwe sloten. Kies voor hang- en sluitwerk met een Politiekeurmerk zodat je zeker weet dat anderen je woning niet snel binnen kunnen.             

Voorkom sleutels kwijtraken

Bepaalde mensen zijn hun sleutels wel vaker kwijt. Het is dan slim om te voorkomen dat je je sleutels kwijtraakt door bepaalde maatregelen te treffen. Denk zo aan het maken van duplicaten van de belangrijkste sleutels, het gebruiken van een sleutelkluis om de belangrijke sleutels te bewaren, door de sleutels een vaste plek te geven, door een tracker aan de sleutel te hangen of door de sleutelbos te voorzien van een opvallende sleutelhanger.

Spoedservice

Bij Slotenmakers Holland kan je terecht voor de meest betrouwbare slotenmakers waardoor je verzekerd bent van een goede service en slotenmakers die over de juiste kennis en ervaring beschikken. In een spoedgeval kunnen deze slotenmakers zich snel overal rond Nederland verplaatsen om je zo snel mogelijk te helpen je woning of bedrijfspand weer binnen te komen. Zeker als dit tijdens de nacht gebeurt.

Ben je je sleutels kwijt geraakt en zoek je nu met spoed een slotenmaker om je uit de brand te helpen? Vergelijk altijd eerst offertes van meerdere slotenmakers zodat je een keuze kunt maken die goed bij jou en je situatie past. Zo kan je een goede slotenmaker inschakelen die kwaliteit levert en waarbij je het meest kunt besparen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button