InterieurOverig

Shutters als raamdecoratie

Er is bijna geen raamdecoratie zo veelzijdig als shutters. Je kunt er heel veel kanten mee op en zijn in alle gevallen een regelrechte aanwinst voor jouw interieur. Je hebt veel verschillende uitvoeringen van een basic collectie tot een luxe variant, het is maar net waar je naar op zoek bent! Met shutters kan iedereen prima uit de voeten of je nu een kleiner of een groot budget te besteden hebt!

Shutters geven elke ruimte een speciale en geheel eigen sfeer

Kwalitatieve shutters zijn als geen enkele andere raamdecoratie in staat om in elke ruimte een speciale sfeer te realiseren. Er is altijd sprake van een prettige lichtinval, je geniet voldoende privacy terwijl je interieur meer uitstraling krijgt met de beeldbepalende shutters voor de ramen.

Kantel de lamellen in elke gewenste positie

Heb je een industriële woonkamer, kies dan eerder voor donkere en zeer stoere shutters. Binnen de moderne en Scandinavische inrichting kies je eerder voor lichtere shutters. Shutters kun je zelfs in de badkamer kwijt. In dat geval moeten de shutters wel behandeld worden met een vochtbestendige lak of olie. Groot voordeel van het gebruik van shutters is dat je de lamellen in elke gewenste positie kantelt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de panelen helemaal open te zetten als je zoveel mogelijk lichtinval wenst. Je regelt het met shutters allemaal even gemakkelijk en helemaal zelf.

Ook prima te gebruiken als zonwering

Binnen het aanbod raamdecoratie springen shutters er met kop en schouders bovenuit. Ze functioneren ook prima als zonwering. Je laat de shutters bij warm weer gewoon dicht. Zo weet je de warmte redelijk buiten je huis te houden en is van vervelende lichtinval ook geen sprake meer. Er zijn shutters voor alle soorten ramen. Het maakt dus niet uit of je vierkante, kleine, grote, ronde of driehoekige ramen hebt. Er zijn altijd passende shutters beschikbaar, zelfs voor een dak- of een kiepraam. Daarmee wordt de veelzijdigheid van dit product nog maar weer eens benadrukt.

Ook perfect voor in de slaapkamer

Bij een aanbieder als shutterkoning.com heb je shutters in de Basic, Luxury en Apollo uitvoering. De Basic is van uitstekende kwaliteit en in de kleur wit verkrijgbaar. Opvallend is de tamelijk brede lamel van 63 millimeter. Met de Luxury shutters heb je alweer veel meer te kiezen en creëer je zelf de sfeer die je wilt. Deze shutters heb je in 25 verschillende standaardkleuren en is eveneens verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur. Wil je absolute luxe dan ga je voor de shutters uit de Apollo lijn. Je hebt dan de maximale controle over de lichtinval. Deze shutters zijn ook perfect voor in de slaapkamer.


Gerelateerde artikelen

Back to top button