Overig

De prachtige wandeling door zweden, Kungsleden!

Ben jij een echte wandelaar en vind jij het leuk om op een hike vakantie te gaan dan is Kungsleden echt iets voor jou. Het is een prachtige wandeling door het noorden van Zweden.

Het is een mooie lange wandeling van 425 kilometer die opgedeeld is in 5 secties. Je kunt onderweg in mooie berghutten slapen als je dat wilt, maar je kan ook voor de ervaring met kamperen gaan. In Zweden mag je namelijk overal kamperen in de natuur. Tussen de hutten zit een mooie afstand die je gemakkelijk per dag kan afleggen waardoor je nooit te ver hoeft te lopen voor uw volgende slaapplek.

De kungsleden is een mooie wandeling en goed te doen voor vele mensen. De weersomstandigheden kunnen heel erg veranderen dus hier moet je wel rekening mee houden als je hier gaat wandelen. De zon kan goed schijnen maar het kan ook erg koud worden.

Jij kan zelf bepalen welke delen je loopt van de hele wandeling en dus ook hoeveel dagen je hier over doet. De wandeling gaat door de mooie grote natuurgebieden van Zweden die bijna onaangetast zijn door de mens en is dus nog echt als de natuur hoort. Lijkt jou deze wandeling nou wat, waar wacht je nog op en ga er op uit!

Van plan met het vliegtuig te gaan naar Zweden?

Stel u gaat reis naar Zweden met het vliegtuig en uw vlucht wordt geannuleerd of vertraagd dan kunt u terecht bij aviclaim. Aviclaim is een claim bedrijf die u helpt bij het claimen van compensatie en volledige terugbetaling van uw vliegtickets als uw vlucht geannuleerd of vertraagd is.

Is uw vlucht meer dan drie uur vertraagd dan kunt u een claim indienen voor een compensatie. Hoe groot deze compensatie is hangt af van de afstand van de vlucht. 

Deze compensaties gaan van 250 euro tot aan 600 euro.

Is uw vlucht gecanceld dan kunt u een volledige terugbetaling krijgen, afhankelijk van hoe lang van te voren uw vlucht is geannuleerd.

Het is gemakkelijk om uzelf te administreren en bij geen succes zijn er geen kosten voor u.

Gerelateerde artikelen

Back to top button