InterieurOverig

De leukste woondecoratie voor aan de muur!

Met woondecoratie kun je echt het verschil maken. Met de leukste woondecoratie aan de muur maak je van een verloren muur een opvallende muur en breek je de gelijk gekleurde muren in je woning. Woondecoraties kunnen het verschil maken, zeker ook aan de muur.

Twee vliegen in een klap

Het jaar 2021 is het jaar waarin je een statement mag maken en een statement piece heel erg hip is. Een statement piece is iets dat meteen de aandacht trekt van de gasten wanneer je ze huis binnenkomen. Het kan een grote bloempot zijn of een heel groot schilderij. Je kunt echter ook kiezen voor een kapstok, een fraaie en opvallende klok of een grote spiegel. Neem nou eens de hal. Het is de plek waar je gasten binnenkomen en met de hal geef jij een eerste indruk aan je gasten. Jammer dat het er vaak zo rommelig is en er geen plek is voor de jassen. Met woondecoratie in de vorm van een kapstok van Stijlvolinhuis sla je de bekende twee vliegen in een klap. Je maakt een einde aan het rommelige karakter van de hal waardoor gasten een betere indruk van je krijgen en je zet meteen de toon door voor een opvallende kapstok te kiezen. En opvallende kapstokken zijn er in ruime mate. Je hebt ze van verschillende materialen, in verschillende kleuren en ook in staande vorm.

Veel van hetzelfde

De meeste mensen hebben in de woonkamer toch vaak effen wanden. Hoewel ze perfect recht en strak zijn, is het vaak wel heel veel van hetzelfde. Met een grote wandklok breek je de muur op subtiele wijze. En net als met de kapstok snijdt ook hier het mes aan twee kanten. Je weet steeds hoe laat het is én je creëert meteen een eyecatcher aan de wand. Je merkt dat heel het interieur er een boost door krijgt en automatisch zal alle aandacht richting die grote klok aan de wand gaat.

Als je haar maar goed zit

Ook spiegels kunnen verschillende doelen hebben. Die in de slaap- en badkamer gebruik je vaak om te zien of je er gekleed uitziet en of je haar goed in model zit. Je kunt in de hal- in plaats van een kapstok dus- kiezen voor een mooie, grote spiegel. De spiegels zijn er ook al in heel erg veel verschillende modellen en afwerkingen. Ze passen steeds in elke inrichting en misstaan ook in de woonkamer niet. En stiekem gebruik je ook deze om te kijken of je haar nog goed zit.

Gerelateerde artikelen

Back to top button