Overig

Beleggen voor een investering in je huis

Ben je aan het sparen om een investering in je huis te doen? Misschien wil je jouw huis verduurzamen of ben je toe aan een nieuwe keuken, maar gaat het sparen niet hard genoeg. Tegelijkertijd zie je om je heen en op social media de één na de ander rijk worden met crypto’s. Het is niet zo gek dat ook jij je afvraagt of het niet slimmer is om te investeren in crypto. Beleggen in crypto kent echter wel risico’s. Je inleg kan minder waard worden of helemaal verloren gaan. Met deze strategieën vergroot je echter jouw kans op succes en komt een snelle verbouwing wellicht binnen handbereik!

HODL voor de langere termijn

Heb je nog even de tijd voordat de verbouwing moet worden uitgevoerd? Dan is HODL een uitstekende strategie. Je koopt een (nieuwe) cryptomunt met potentie en wacht totdat deze in waarde is gestegen. Zo was de Bitcoin tientallen jaren terug slechts een paar Euro waard, maar dat kun je je nu nauwelijks nog indenken. Maar wat gaat de Bitcoin koers doen? Niemand weet het helemaal zeker. Daarom blijft traden met Bitcoin en andere crypto’s altijd een risico. Toch is deze strategie erg populair bij mensen die vertrouwen op een waardestijging van veelbelovende cryptomunten.

Traden met crypto’s

Mensen die veel geld verdienen met crypto’s, doen dit door middel van traden. Ze kopen een cryptomunt wanneer deze niet veel waard is en verkopen deze na een waardestijging met winst. Aangezien de waarde van crypto’s omhoog kan schieten, zijn er substantiële winsten te behalen. Kijk maar eens naar de Dogecoin die na wat getwitter van Elon Musk gigantisch in waarde steeg. Om een succesvolle trader te worden, is het wel slim om je hier eerst in te verdiepen. Je vergroot je kansen op succes aanzienlijk als je weet wat je doet.

Extra inkomsten uit staking

Staking is te vergelijken met de rente op een spaarrekening of het dividend van een aandeel. Het niet verkopen van bepaalde cryptomunten wordt beloond met een staking vergoeding. De hoogte hiervan is afhankelijk van de munt die je koopt. Investeer je de staking vergoeding opnieuw in crypto’s, dan kan je zelfs profiteren van compound interest. Dit fenomeen zorgt ervoor dat je jouw vermogen sneller laten groeien met ‘gratis’ geld. Wie het crypto nieuws een beetje volgt weet dat je op deze manier je geld heel erg snel kan laten groeien. Voordat je het weet heb je het bedrag dat je in je huis wilt investeren bij elkaar!

Gerelateerde artikelen

Back to top button