Overig

4 redenen om voor een sleutelvrij huis te kiezen

Tegenwoordig heb je de mogelijkheid om voor een sleutelvrij huis te gaan. Dat betekent niet dat je helemaal geen sloten hoeft te hebben, want dat zou onverstandig zijn. Je kunt echter wel voor een Bold smart lock gaan, waardoor je geen sleutels meer nodig hebt. Dat terwijl je woning wel veilig blijft. Lees hier wat de voordelen zijn van een sleutelvrij huis.

1. Je hoeft je sleutels nooit meer te zoeken

Eén reden om voor een slim deurslot van Bold te gaan, is omdat je zo nooit meer naar je sleutels hoeft te zoeken. Vrijwel iedereen is wel eens zijn sleutel kwijt, de een wat vaker dan de ander. Indien je vrij chaotisch bent en de neiging hebt om je sleutel overal neer te leggen, dan is een slim deurslot ontzettend fijn. Deze handige tool zorgt ervoor dat je helemaal geen sleutels meer nodig hebt, waardoor je ze ook nooit meer hoeft te zoeken. Je opent de deur voortaan gewoon met je telefoon. Dat betekent uiteraard wel dat je je telefoon niet moet verliezen. Je kunt echter ook een pincode instellen voor het geval dat je ooit je telefoon niet op zak hebt.

2. Nooit meer zoeken naar het sleutelgat

Het sleutelgat zoeken is nog zo’n dingetje. Ben je thuisgebracht met de taxi na een avondje stappen? Dan kan het vinden van het sleutelgat in het donker soms best een uitdaging zijn. Zeker als je ook de nodige alcoholische versnaperingen hebt gedronken. Ook indien je nooit uitgaat, is het gemak waarmee je een slim slot opent zeer prettig.

3. Je hoeft de slotenmaker niet met spoed te bellen

Als de slotenmaker ‘s avonds of in het weekend met spoed moet komen omdat je voor een dichte deur staat, dan ben je vaak behoorlijk veel geld kwijt. Indien je een slim slot hebt, dan zal dit je niet meer overkomen. Je kunt namelijk gewoon je pincode intoetsen om de deur te openen.

4. Het is gewoon ontzettend gaaf!

Nog een reden om voor een slim slot te kiezen, is omdat het gewoon ontzettend gaaf is. Ben je altijd geïnteresseerd in technische snufjes, dan is een slim slot een absolute aanrader. Je zal ook zeker indruk maken op je kennissen wanneer je demonstreert hoe het slot werkt. Vooral in combinatie met andere slimme apparaten, is een smart lock zeer indrukwekkend en prettig om te hebben. Je kunt in principe vrijwel alle apparaten in huis met je telefoon bedienen indien je de juiste tools aanschaft.

Gerelateerde artikelen

Back to top button