Keuken

Het beste vaatwasser merk

Inhoudsopgave
  • Miele kan terugvallen op een loyale klantenkring
  • Veel dezelfde vaatwassers worden onder verschillende merknamen aangeboden
  • Miele scoort een 8,9 als gemiddeld rapportcijfer

Weg met de theedoeken en de afwasborstels. Weg ook met de rommel op je aanrecht. Steeds meer mensen kunnen niet langer zonder hun vaatwasser. Heerlijk meteen de afwas uit het zicht en heerlijk dat je niet zelf meer aan de slag hoeft. Als jij overweegt een vaatwasser te kopen, dan helpen wij van huistools.nl je graag een handje. Want het is nog best lastig kiezen tussen de merken die vaatwassers leveren.

Bosch, Siemens en Miele mogen best een beetje trots zijn

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; de vaatwassers van de grote merken Bosch en Siemens staan er uitstekend op bij de consument. Bij de inbouwvaatwassers scoren ook Miele en AEG prima. De vaatwassers van Bosch en Siemens doen hun werk uitstekend en doen dat ook nog eens zeer zuinig. Miele doet dat ook, al werken vaatwassers van dit merk vaak ietsje langzamer. Om zeker te zijn een goed advies over vaatwassers uit te kunnen brengen, werden liefst 5200 consumenten geraadpleegd. Zij geven hun vaatwasser een cijfer en zo rolde er uiteindelijk een gemiddeld cijfer uit.

Dezelfde vaatwasser onder een andere merknaam

Miele scoorde een 8,9 als rapportcijfer en dat bleek de hoogste score. Nefit en Siemens moesten genoegen nemen met zilver en brons en scoorden respectievelijk een 8,3 en een 8,2. Hoge cijfers dus, zeker afgezet tegen de 6,8 die Pelgrim kreeg, of de 7 voor zowel Whirlpool als Indesit. Atag scoorde een 7,1. Opvallend is wel dat veel vaatwassers exact hetzelfde zijn en dus gewoon onder verschillende merknamen aangeboden. Wat zeker ook opvallend is, is dat veel van de ondervraagde consumenten zeer trouw blijken aan het merk. Zeker de mensen die een Miele hebben besluiten op grond van hun ervaring nooit meer een ander merk de voorkeur te geven. En zo hebben de meeste merken een loyale klantenkring opgebouwd.

Uitkomst kan zeer serieus genomen worden

Miele scoorde op alle onderdelen een dikke voldoende en blinkt volgens de consument uit in prijs- kwaliteitsverhouding. Neem het mee als ook jij besluit een vaatwasser aan te schaffen. Want de duizenden respondenten liegen niet. Gezien de omvang van het onderzoek kunnen de uitkomsten zeer serieus genomen worden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button