InterieurKeukenOverig

De luxe meubels van Solfelt gecombineerd met de Richmond eetkamerstoelen

Al 10 jaar lang bestaat Solfelt en is een van de mooiste online woonwinkels met een breed assortiment. Van de meest trendy bank, fauteuil, maar zelfs ook diverse verlichting of andere aparte trendy woonaccessoires. Het is Solfelts missie dat de klanten opnieuw verliefd worden op hun eigen interieur. Vaak als mensen gaan verhuizen is de bank het eerste wat zij uitkiezen voor in hun nieuwe huis, pas erna wordt er gekeken naar overige meubels, zoals een eettafel en een salontafel. 

Hoe kies je de perfecte salontafel?

De perfecte salontafel kiezen is geen gemakkelijke klus, je wil namelijk geen miskoop en het liefst een salontafel die jaren mee kan, maar ook praktisch is in gebruik. Als je een goede salontafel koopt dan moet die eigenlijk langer mee kunnen gaan dan je bank. Daarom in dit artikel een paar tips die je helpen bij het kiezen van de perfecte salontafel, want wie wil nou geen luxe salontafel in huis?

Woonkamer stijl

Voordat je op zoek gaat naar de perfecte salontafel, moet je wel weten onder wat voor soort stijl jouw woonkamer valt. Niet alleen de stijl is belangrijk, maar ook wat jij wil uitstralen met je salontafel. Wil je juist iets rustigs, omdat je al veel uitsprekende spullen in je interieur hebt, of wil je juist een echte eyecatcher? Het kleurenpallet die je hebt uitgekozen is dat ook de kleur die je terug wilt zien komen in je salontafel of ben je juist op zoek naar wat meer contrast in je interieur? Dit zijn vragen die je zelf moet beantwoorden en pas als je er een antwoord op hebt kan je op zoek gaan naar de perfecte salontafel. 

Afmetingen van de salontafel

De meest comfortabele hoogte is dat de salontafel even hoog is als de zitting van je bank. Veel mensen gebruiken de salontafel ook als voetensteun. Toch heb je ook salontafels die juist lager of hoger dan de bank zijn. De grootte van de salontafel is ook erg belangrijk, heb je een hoekbank dan wordt een kleinere salontafel aangeraden. De ruimte lijkt groter door een kleinere salontafel.

Hoe kies je perfecte eetkamerstoelen?

Voor het uitkiezen van de perfecte eetkamerstoelen moet je nog kritischer zijn dan bij een salontafel, op eetkamerstoelen moet je uiteindelijk wel lang op kunnen zitten. Niet alleen moeten eetkamerstoelen lekker zitten, maar ook passen bij je interieur. Richmond eetkamerstoelen hebben een moderne uitstraling, maar zitten ook onwijs comfortabel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button