Interieur

Overal in huis de beste WiFi met een MiFi

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt, bepaalde plekken rondom je huis waar je net even een mindere WiFi internet verbinding hebt. Je hebt al verschillende dure extenders geprobeerd maar niks lijkt te helpen. Hoe los je dit op?

Met een MiFi natuurlijk! Nee het is geen typefout, MiFi staat voor “Mobile WiFi” en is een compact apparaatje die je gemakkelijk op kunt laden via elke USB-poort in huis. Het heeft een ingebouwde simkaart die schakelt tussen meerdere mobiel internet netwerken waaronder KPN, T-mobile en Vodafone waardoor je altijd verzekerd bent van het beste internetsignaal. De MiFi is dus een extra individuele internetaansluiting in huis en zet mobiel internet direct om naar een extra WiFi hotspot waarmee je tot 15 apparaten verbinding kunt maken. Deze MiFi kun je met internetbundels opwaarderen wanneer je het nodig hebt en hiervoor hoef je geen dure contracten af te sluiten. 

MiFi van Always Connected

Always Connected is een Nederlandse Virtual provider die deze MiFi’s aanbied in combinatie met een speciaal ontwikkelde M2M simkaart met een multinetwerk optie. Je kunt de MiFi bestellen op https://alwaysconnected.nl/mifi/ en ervoor kiezen er vooraf datategoed bij bestellen. Alle databundels zijn standaard 12 maand geldig en variëren van 1GB tot 50GB.

Dus heb je slecht bereik in huis en wil je een extra WiFi spot creëren, waar je ook bent? Pak even de MiFi erbij en je bent binnen enkele seconden weer online. De MiFi kun je trouwens natuurlijk ook gewoon meenemen als je buitenshuis, onderweg, op vakantie of in de auto bent en werkt naadloos in de gehele EU.

Gerelateerde artikelen

Back to top button