Overig

Ruime keuze vrolijke kinderdekbedovertrekken

Een kinderdekbedovertrek is een geweldige blikvanger in de kinderkamer. Niet voor niets is een kinderdekbedovertrek kiezen uit veel verschillende kleuren en prints voor kinderen een feestje, want zo’n gaaf kinderdekbedovertrek maakt de kinderkamer helemaal af. Er is veel keuze voor zowel jongens als meisjes, ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten. In onze vrolijke, veelzijdige collectie vindt ieder kind zijn favoriete thema. Het lievelingsdier dier, kleurrijke prints, tractors, het thema ruimte, jungle, Dino’s en vrolijke fantasie designs vind je bij Textielhuisonline.nl

Kinderdekbedovertrekken, formaat en materiaal

Kinderdekbedovertrekken zijn 120 x 150 cm. Dit formaat is geschikt voor kinderen tot 1,20 m. Als je kind die lengte bereikt heeft, kun je overstappen naar de standaard afmeting 140 x 220 cm met een bijpassende kussensloop van 80 x 80 cm. De kinderdekbedovertrekken zijn meestal gemaakt van katoen. Een mooie, slijtvaste stof, die tegen een stootje kan als kinderen op hun bed spelen en die ’s nachts comfortabel aanvoelt. Niet te dik, niet te dun. In de winter kun je kiezen voor een flanellen dekbedovertrek, want dat is lekker zacht en warm.

Kinderdekbedovertrek wassen

Je hebt lang plezier van het mooie kinderdekbedovertrek als je het op de juiste manier wast. Volg hiervoor de instructies op, die de fabrikant aan het dekbedovertrek heeft toegevoegd. In grote lijnen kan je er vanuit gaan, dat een kleurrijk kinderdekbedovertrek in de wasmachine gewassen mag worden op 40 tot 60° graden Celsius.

Hoe maak je snel en eenvoudig een leuke kinderkamer?

Een kinderkamer leuk aankleden hoeft niet veel werk te zijn en het hoeft ook niet veel te kosten. Een vrolijk kinderdekbedovertrek is een echte blikvanger. In combinatie met de lievelingskleur van je kind op de wanden, maak je in een handomdraai een paradijsje van de kinderkamer. Een dekbedovertrek met thema jungle maakt de kinderkamer bijvoorbeeld helemaal spannend, als de wanden een bijpassende kleur groen hebben. Knuffeldieren op het bed en een stevig klimtouw aan het plafond en klaar is de kinderkamer. 

Maak van kinderdekbed bestellen online een klein feestje

Als je samen met je kind het favoriete dekbedovertrek hebt uitgezocht, komt het grote moment. Online bestellen, zodat je dit gave dekbedovertrek snel in huis hebt. Dat mag best gevierd worden met iets lekkers en de dagen erna samen uitkijken naar de bezorger, die dit leuke pakketje bij je thuis bezorgt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button