Overig

Huis verkopen: De beste opbrengst door online bieden

Wil je graag je huis verkopen, maar vind je het zonde van het geld om daar een makelaar voor in te schakelen? Steeds meer mensen schakelen een online makelaar in om de belangrijkste taken van een traditionele makelaar over te nemen, maar het kan ook anders. Kies je namelijk voor de Gratis Makelaar dan kost de verkoop van de woning jou helemaal niets. En met het transparante verkoopmodel met behulp van online bieden weet je zeker dat jij de hoogste prijs voor jouw huis krijgt.

Waarom kiezen voor de Gratis Makelaar?

Allereerst is de Gratis Makelaar natuurlijk de beste keuze wanneer je jouw huis wilt verkopen, omdat hij zijn diensten gratis aanbiedt aan de verkopende partij. Normaal gesproken vraagt de verkoopmakelaar een courtage van de verkoopprijs of een (vast) tarief voor zijn diensten. Bij de Gratis Makelaar betaalt de koper de kosten van de makelaar. Ten tweede is het 100% transparante verkoopsysteem een goede reden om voor deze makelaar te kiezen. Niet alleen jij hebt namelijk inzicht in de biedingen, ook de koper kan zien wanneer hij overboden wordt. Vervolgens kan hij een nieuw bod plaatsen. Op die manier krijg jij altijd de beste opbrengst voor jouw woning.

degratismakelaar

Potentiële kopers houden van transparantie

Kopers zijn erg enthousiast over het online bieden op een woning. Waar de koper anders alleen hoort of zijn bod toereikend was, heeft hij nu inzicht in de biedingen van de concurrent. Hij weet dus precies hoeveel de ander bereid is te betalen en kan daar een nieuw bod tegen inbrengen. Kopers stellen deze transparantie zeer op prijs. De prijs die zij de makelaar moeten betalen bestaat uit een fee. Zij kunnen dit bedrag doorgaans financieren vanuit de hypotheek, waardoor ook dit geen obstakel vormt bij het kopen van een woning via de Gratis Makelaar.

Als verkoper heb je het laatste woord

Bied jij je huis aan via een online veiling van de Gratis Makelaar, dan behoud jij altijd het recht om te beslissen aan wie je jouw huis verkoopt. Je bent dus niet verplicht om je huis aan de hoogste bieder te verkopen. Kopers kunnen namelijk ook hun eigen voorwaarden meegeven. Zo kan het moment van overdracht net niet passen bij jouw planning. Of heeft een potentiële koper met een lager bod de financiering al helemaal rond waardoor er sneller zaken gedaan kunnen worden. Als verkoper heb jij altijd het laatste woord. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Dan kun je direct een brochure aanvragen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button