Overig

Eerste hulp bij het bestellen van inktcartridges

Het bestellen van de juiste inktcartridge voor een printer lijkt niet heel erg ingewikkeld. Tenminste, als je je aan een aantal richtlijnen houdt. Naast het zoeken naar de inkt die geschikt is voor jouw printer, moet je ook eens kijken naar het maandelijkse afdrukvolume, en of je geld kunt besparen door goedkopere inktcartridges te bestellen. In dit artikel delen we een aantal handige tips. Lees snel verder!

Bestel de juiste cartridges

Sommige printers werken met wel zes verschillende kleurcartridges, en andere printers hebben aan één cartridge voldoende. Als je bijvoorbeeld een HP OfficeJet Pro 6230-serie printer gebruikt, worden de cartridges gespecificeerd als HP 934 (zwart) en HP 935 (cyaan, magenta en geel).

Of je nu winkelt in een plaatselijke zaak met kantoorartikelen of online cartridges wilt bestellen; je moet wel het cartridgemodel weten om de juiste inktpatronen voor jouw printer te kunnen bestellen. Gelukkig kun je op de website van inktweb.nl met behulp van hun gebruiksvriendelijke zoekfunctie in een aantal kliks te weten komen welke inktcartridges geschikt zijn voor jouw printer. Gemak dient nou eenmaal de mens!

Goedkope printer of goedkoop printen?

De volgende vraag is: Kies je voor originele inktcartridges of een goedkoper alternatief? Dit alternatief kan gevonden worden in zogeheten klooncartridges, maar zorgvuldigheid is wel geboden! Als je slechte kwaliteit klooncartridges in de printer plaatst, kan deze zomaar het lootje leggen. Dit is gelukkig niet het geval bij Inktweb.nl. Als je bij dit bedrijf een cartridge bestelt, dan weet je zeker dat je kwaliteit krijgt. Bestel je bij Inktweb.nl, bijvoorbeeld één van deze HP cartridges, dan profiteer je altijd van 100% tevredenheidsgarantie! Daarnaast krijg je altijd 2 jaar garantie vanaf de aankoopdatum.

Het grootste deel van de inkomsten van een printerfabrikant komt uit de verkoop van inktcartridges. Geen wonder dus dat zij consumenten altijd waarschuwen voor het gebruik van klooncartridges. Hier hoef jij je als consument niet blind op te staren en zeker niet door te laten afschrikken, maar zorg er wel voor dat je de juiste inktcartridges koopt bij een betrouwbare fabrikant. Succes!

Gerelateerde artikelen

Back to top button