Overig

3 redenen waarom je echt een Abraham 50 pop moet huren

Wanneer een vader, vriend, neef(je) of broer 50 jaar wordt, is het tijd om groot uit te pakken. Het is een bijzondere leeftijd die groots gevierd moet worden. Hoe leuk is het dan om dan een Abraham 50 pop te huren? Hieronder beschrijven we drie redenen waarom je niet zonder kan. 

#1 Iedereen mag weten dat de leeftijd van 50 jaar is bereikt

Zelf zal die persoon het misschien niet zo leuk vinden, want oud worden is nou eenmaal vaak niet zo leuk, maar 50 jaar is zeker een bijzondere leeftijd. Vroeger haalde veel mensen deze leeftijd niet eens, des te meer reden om hier blij mee te zijn. Je wordt tenslotte maar één keer in je leven 50 jaar.  Het is een mooie mijlpaal die wel wat extra’s verdiend. Een Abraham 50 pop huren is dus de perfecte verrassing. 

#2 Een Abraham pop opzetten kost niet veel moeite

Waar je in eerste instantie misschien denkt dat het opzetten van een Abraham pop veel tijd en moeite kost, is het tegendeel waar. De complete set maakt het heel eenvoudig om een gigantische Abraham pop neer te zetten op vrijwel iedere locatie. Let goed op de beschikbare ruimte, voor de kleinere locaties kun je beter een iets meer bescheiden opblaas Abraham pop huren. Buiten is de verankering met name van belang, anders moet je achter een vliegende opblaaspop gaan jagen. Dit levert wilde taferelen op, maar echt veilig is dit uiteraard niet. 

#3 Er is ontzettend veel keus in verschillende Abraham poppen

Wanneer je ervoor kiest om een Abraham pop 50 te huren, zijn er ontzettend veel Abraham poppen waar je uit kunt kiezen. Zoek je een Abraham pop met rollator of toch een oude vent als Abraham pop? Het is allemaal mogelijk en kan allemaal. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een ‘Ouwe lul’ als Abraham pop neer te kiezen. Toch net wat anders maar ook ontzettend leuk.    

Welke Abraham opblaaspop ga jij huren? 

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren over de opblaaspop. We hopen je met dit artikel genoeg geïnformeerd te hebben om ook een Abraham 50 jaar pop te huren. Ook jouw vader, vriend, neef of broer wordt maar één keer in zijn leven 50. Vier dit goed! Wil je nou nog meer weten over de soorten opblaaspoppen? Neem dan eens een kijkje op Blaasop.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button