KlussenTuin

Verschillende soorten houten pallets

Ben je als bedrijf op zoek naar een praktische manier om producten op te slaan? Dan ligt het gebruik van houten pallets natuurlijk voor de hand. Pallets zijn relatief goedkoop, of je nu voor nieuwe of gebruikte exemplaren kiest. Daarnaast is hout natuurlijk een heel duurzaam materiaal en het is niet zo zwaar. Het is gemakkelijk te bewerken en daarom zijn houten pallets er in veel verschillende maten. Of je nu relatief kleine of hele grote pallets zoekt, via Palletcentrale.nl vind je ze zeker. En wist je dat je daar ook je oude pallets weer kunt verkopen? Wel zo handig, want dan liggen ze niet in de weg!

Nieuwe houten pallets kopen

Wat de reden ook is dat je liever geen tweedehands houten pallets koopt, bij Palletcentrale.nl hebben ze een groot assortiment nieuwe pallets, die nog nooit gebruikt zijn. Je hebt daarbij de keuze uit blokpallets, balkpallets en CP pallets. Bij deze laatste staat er een nummer van 1 tot 9 bij, waarbij elk cijfer staat voor een bepaalde vorm. De ene heeft bijvoorbeeld een open onderdek met maar 3 onderlatten, terwijl de ander er veel meer heeft. Qua materiaal zal het niet veel verschillen, maar het gaat echt om de opbouw van de pallet. Weet je niet goed welke je nodig hebt? Vraag dan advies aan een expert van Palletcentrale.nl, want zij kunnen je precies vertellen welke pallets geschikt zijn voor waar jij ze voor gebruiken wilt.

Tweedehands houten pallets kopen

Maakt het jou niet uit dat de pallets reeds gebruikt zijn, en bespaar je graag geld? Dan is tweedehands houten pallets kopen beter. Het zijn nu eenmaal artikelen die je gemakkelijk meerdere keren kunt gebruiken, en ze hergebruiken is goed voor het milieu. De prijs voor deze gebruikte pallets is aanzienlijk lager dan de nieuwe exemplaren. Dit zie je dan ook terug aan het materiaal, want het zal her en der duidelijke krassen hebben. Dit zegt echter niets over de kwaliteit, want ze verkopen in deze webshop alleen tweedehands houten pallets die nog steeds super stevig zijn en veel gewicht kunnen dragen. Elke pallet is overigens geschikt voor een ander gewicht. Hoeveel een pallet aan kan staat in de productomschrijving. Zorg ervoor dat je deze leest, want als jouw producten te zwaar zijn voor een pallet zal deze het niet houden, hoe goed hij ook in elkaar zit.

Bestel eventueel palletranden erbij

Wil jij producten in bulk opslaan die moeilijk te stapelen, maar niet breekbaar zijn? Ook dan zij pallets zeer geschikt. Het enige wat je daarvoor moet doen is een zogeheten palletrand te bestellen. Dit is een houten rand die je als het ware bovenop de pallet zet, waardoor je er gemakkelijk producten in kunt doen. Super handig voor bulkproducten die geen specifieke vorm hebben, zoals knuffels en opblaasballen.

Let er wel op dat je het juiste formaat palletrand bestelt, want houten pallets zijn er in vele vormen en maten. Je wilt voorkomen dat de rand niet op jouw pallets past en dat je de hele handel terug moet sturen. Gelukkig denken ze bij Palletcentrale.nl graag met je mee, en zorgen ze ervoor dat jij precies de juiste pallets ontvangt, die passen bij waar je ze voor wilt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Back to top button