KeukenKlussen

Ontdek de voordelen van softclose ladegeleiders

Een ladegeleider zorgt ervoor dat een lade goed functioneert. Kies je voor een softclose ladegeleider, dan opent en sluit de lade soepel zonder veel geluid te maken. Er zit namelijk een demper op die ervoor zorgt dat de lade letterlijk begeleid wordt door de geleider. Ladegeleiders met deze technische specificaties zorgen voor een comfortabel en duurzaam gebruik van lades in je keuken, werkplaats of iedere andere kast in huis. Kies voor een kwalitatieve ladegeleider van staal zodat jouw klusproject een gegarandeerd succes wordt.

Soorten softclose ladegeleiders

De ene softclose ladegeleider is de andere niet, er bestaan verschillende soorten. Bij het aanschaffen van ladegeleiders softclose, moet je bijvoorbeeld letten op de inbouwlengte. Daarnaast is de uitrekbaarheid van de ladegeleider belangrijk. Wil je de lade helemaal uit kunnen rekken of is een uitrekbaarheid van driekwart voldoende? Het draagvermogen van de ladegeleider is ook van belang: hoeveel moet de lade kunnen dragen? Er zijn softclose ladegeleiders die wel tot 80kg belastbaar zijn. Tot slot worden ladegeleiders van verschillende materialen gemaakt. Je kunt het beste kiezen voor een stalen geleider om er zeker van te zijn dat het product langere tijd meegaat.

Het monteren van een softclose ladegeleider

Een voordeel van softclose ladegeleiders is dat deze eenvoudig zelf zijn te monteren. Je bestelt een set van twee ladegeleiders voor één lade. De belastbaarheid van de ladegeleiders wordt altijd aangegeven per set. Kies je ladegeleiders die belastbaar zijn tot 50kg, dan wordt er bedoeld dat het gewicht tussen deze twee geleiders wordt verdeeld. Veel mensen weten niet dat je de ladegeleiders niet alleen verticaal kunt monteren, maar ook horizontaal. Dit heeft echter wel invloed op de maximale belastbaarheid en vergroot de kans op doorbuiging van de lade.

Goedkope softclose ladegeleiders bestellen

Ben je op zoek naar kwalitatieve softclose ladegeleiders, maar wil je er niet te veel voor betalen? Neem dan eens een kijkje bij het assortiment van Brasom. De ladegeleiders van Brasom zijn gemaakt van staal en zijn belastbaar tot 40 of 80kg. Dit maakt ze geschikt voor toepassingen binnen de particuliere en de zakelijke markt. Ze zijn in sets van twee leverbaar, dat is alles wat je nodig hebt voor de installatie van één lade. De ladegeleiders zijn scherp geprijsd. Wanneer je een grote hoeveelheid bestelt, kun je bovendien profiteren van bulkkorting. Weet je niet precies welke ladegeleiders je nodig hebt voor jouw project? Voor vragen over de ladegeleiders kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Brasom.

Gerelateerde artikelen

Back to top button