Keuken

Schorten bedrukken voor een echte keukenprins(ses)

Ben jij op zoek naar een leuk schort om mee te koken? Wil jij opvallen tijdens een evenement? Schorten bedrukken met een bedrijfslogo of leuke afbeelding zorgt ervoor dat je goed opvalt. Een schort is daarnaast natuurlijk essentieel als je in de keuken werkt. Dit maakt het gemakkelijk om je collega’s te herkennen en het is direct voor de klanten wie de kok is. Je kunt er voor kiezen om de schorten te bedrukken voor je personeel of voor een andere gelegenheid. In dit blogartikel willen we je graag meer vertellen over het bedrukken van schorten.

Waarom laat je schorten bedrukken?

Zoals we al een beetje verklapt hebben, zijn er verschillende redenen waarom je een schort laat bedrukken. Allereerst kun je de schorten nodig hebben voor werken in de keuken. Als je bijvoorbeeld in een restaurant werkt, wil je natuurlijk dat al je koks dezelfde outfit hebben. Schorten bedrukken biedt hiervoor de uitkomst. Daarnaast kan het ook zijn dat je een evenement hebt waarvoor je graag nieuwe schorten laat maken. Hierop kun je bijvoorbeeld het logo van het evenement combineren met je eigen bedrijfslogo of slogan. Dit zorgt ervoor dat de bezoekers je als bedrijf herkennen en gemakkelijker naar je toe komen lopen. 

Hoe gaat het bedrukken van schorten in zijn werk?

Het bedrukken van schorten is een zeer gemakkelijk proces. Het begint altijd bij een keuze voor een bepaald schort. Hierin heb je namelijk verschillende keuzes in materiaal en kleur. Heb je de keuze gemaakt? Dan kun je met de online ontwerptool je eigen ontwerp gaan maken. Hierin kun je afbeeldingen uploaden en teksten toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor je eigen bedrijfslogo of een leuke slogan die je op de schort plaatst. Natuurlijk kun je ook voor beide kiezen. Als je het ontwerp af hebt, kun je de afmetingen bepalen. Doordat het belangrijk is dat het bedrijfslogo gezien moet worden, is het verstandig om hem groot genoeg te maken. Als je het ontwerp helemaal af hebt, kun je gemakkelijk de schorten laten bedrukken. Je hoeft enkel nog een aantal te kiezen!

Schorten bedrukken voor leuke doeleinden

Heb je een grote vriendengroep die van koken houdt? Of ga je wellicht een kookworkshop doen met vrienden of familie? Ook in deze gevallen kun je schorten laten bedrukken. Dit zorgt ervoor dat je een hechte eenheid wordt en je gemakkelijk kunt beginnen met koken. Vervolgens kun je ook een leuke slogan verzinnen of een leuke woordgrap op het schort bedrukken. Ook kun je bijvoorbeeld verschillende kleuren schorten laten bedrukken, zodat je verschillende teams kunt maken die je gemakkelijk uit elkaar kunt houden. Vervolgens kun je natuurlijk een teamnaam op de schorten laten bedrukken. Weet jij al wat je precies gaat laten bedrukken op je schort?

Gerelateerde artikelen

Back to top button